Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su grci fakat cir na guzici evrope.
da su pametni ne bi bili u ovoj situaciji
Isti scenario kao i u Sarajevu 1992.. \"Tesko narodu jer TAKSISTI KADA UZMU STVAR U SVOJE RUKE TU MORA DOCI DO RATA....
pametno taksisti....to ce sad smanjit broj turista
neka propadne genocidna grcka, nisu bolje zasluzili.
Pogledajte Grčku. Oni pokušavaju raznijeti sistem, umjesto da dozvole Grčkoj da reorganizira svoj novčani sistem, oni nameću da se Grčka iskoristi, da se grčki dugovi otkupe od strane Europe. No, taj dug je bezvrijedan. To je smeće, to je monopolski novac. Dakle, tražiti od Europe, koja prolazi kroz svoje financijske krize, da apsorbira neplative dugove, koje Grci NIKADA ne mogu vratiti, znači da će SIGURNO uništiti Europu. A to se radi namjerno, jer nitko, pa ni Barroso ili Trichet nisu tako glupi.Na primjer, rečeno nam je da se euro treba spasiti. Da će neuspjeh „eura“ razbiti Europsku uniju. To je laž. Umjesto slabe, nefunkcionirajuće Europske monetarne unije, vratimo se na nezavisne nacionalne države, republike – na Europu domovina. Ali to Eliti ne odgovara. U krizi i transferu kapitala oni neće ništa osjetiti. Samo ja i ti.
Grcki taksisti su bagra i banda. Svaki put kad sam bio tamo ciganisali su i zavrtali za pare. Najgori na planeti !!! Nadam se da ce im se liberalizovati profesija ne bi li se konacno upristojili.
Uskoro ce ona poznata \"propali kao grcka\" biti zamijenjena sa novom; \"propali kao smrdska\" !
GRCI SU PAMETNI!!! SAMO TAKOO
ja sam konto da su samo nase ¨\"takse\" cigani i ne daju svima da rade...strah ih konkurencije, pa morali bi i po 5-6 sati raditi umjesto za 2 uzmu stoju i kuci... cast vozacima kod privatnika...
Safet Susic - Pape, selektor BiH