Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovnite i Dodika,neka makar prisustvuje referendumu kad mu ovi stranci ne daju da ga organizuje. Mitsko biće, Mile Dodik. pola čovjek-pola referendum.
@kardan, nabijem te na kardan,
Njih jedino moze izvuci plenum gradjana!
Ma oni su na*** sta god da zaokruze.
Monetarnu politiku evrozone kontroliše ECB, koju skoro potpuno kontroliše Njemačka. Od 2008. godine, pod patronatom Evropske unije (Evropske komisije, ECB, MMF, vlade Nemačke itd.), grčka ekonomija je doživela potpuni kolaps, a narod je bačen u stanje strašne bede. Da citiram "Grci možda nisu imali izbora sem da prihvate mere štednje. Ali to je svakako bio drugi put koji ih je vodio ka istom ishodu - propasti". Njihova propast je krenula ulaskom u EZ (evropska zajednica 1981) a zamisli ko ih je tu gurnuo....Nijemci. Malo im je Nemačka pa hoće cijelu Evropu.
Jel to njih neko tjerao u tu uniju ili na podizanje kredita ? ili je njihov parlament to prihvatio
Niko ih nije tjerao samo je davao "prave savjete". Evo uzmi BiH koja je pred kolapsom (kod nas je gore nego u Grčkoj). Zadužujemo se, privreda pred kolapsom, nezaposlenost ogromna zahvaljujući našim političarima koji 15 godina zemlju guraju u propast. To je taj naš parlament prihvatio da nas sroza na 0, na ivicu socijalne katastrofe. Jel te ko tjerao na tu liniju, na podizanje kredita......Aaa, jeste zar ne. Ako nije tako promjeni nešto.
Pred bankrotom a pripremaju referendum....odakle vam lova???
bice to dobro. sad ce malo na turšijanje 7 dana da vide uzivo neke od posledica. glasace za, i sve ce biti ok.
"ni da, a ni ne" ovi su gori od nas
Grcka k'o Agrokomerc...
Grčki narod će izaći na referendum i reći NE lažnoj demokraciji. Ko bolje zna šta je vladavina naroda od Grka koji su je uspostavili prije 2.000 godina.
Ne gledam klipove i slike, napiši šta je is
Sta god da odaberu, donji su. Nek im je sa srecom.
referendum??? šta je to;;;;;
hahahahaha znamo
izašli bi grci na referencum, al ko će po ovoj vrućini, mrsko im
kad ce u rs referendum :))
žare ebo te žaba :)