Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta bi o referendumu hehehe
Oni barem iznose javno svoje Reforme, dok nasa vladajuca trojka ih skriva
Grci nisu protiv stednje, nego za razumnu stednju i prestruktuiranje dugova. Inace su bankrot i svima je sve pisi propalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istekao je njima rok već odavno, nije dzaba bila poslovica "propao kao Grčka" i sa rokom i bez roka je to pokvarena nacija!
Uglavnom da su oni slavili, sta.... tko ce li ga znati. Kao sto rekoh dug ce morati platiti na ovaj ili onaj nacin....ili bankrot koji ce donjeti isto tako svoj teret na malog covjeka u Grckoj. Ma uglavnom da su oni slavili kao da im je sav dug oprosten....
Sama slika govori: "Angela. Give me a hug."
kad se neko topi pruži mu dvaput ruku, ako neće gurni ga. sevap je grke pustiti da propanu.
Ovaj klaun konta da ce nekoga zajebati. Hoce,zaista, samo svoju kvazi drzavu. I Rusi ce im ispostaviti racun kao i EU.
Njima je cilj da još pohapaju od EU i opet ista priča.
hahah sevap bi bio malo te na aparat staviti,vidim pogubio si se u vremenu i prostoru
sranje u Ruandi
Koji debili ovi rusi Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Sine evo ti veceras 120km da kad izadjes malo pristedis ....
Ovi ljudi se bore pa kako god. Mi cutimo .
Ako EU nasjedne ponovno na Grcke lazi,ponovno ce ih izraditi i na kraju bankrotirati. Sada im je samo cilj uzeti sto vise kredita i pomoci!!!
Ukoliko kreditori Grčke odbiju Tsiprasov plan, Grčka ide u bankrot i najvjerovatnije izlazi iz eurozone...Dali se neko sjeca da je grcka bankrotirala 2012-te,a izlazak bi trajao najmanje 2 godine,za ulazak imaju uslovi i zakoni,za izlazak nije bas definisano,barem ne javnosti..Ovaj plan reformi je samo produzenje krize,ali i mnogo veci problemi sada slijede..
sat prija kraj roka pa oni su stvarno neozbiljna nacija ma ni crnogorci im nisu ravni !!!
ko je nacija i kako ona može biti neozbiljna?
jarane, niko nije ko bosanci, oni predaju sat poslije isteka roka, i opet im prolazi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jok, ne biva. big brother neće uspravnu glavu nad močvarom. sirot'nja ima da savije njušku i da se oblizuje dok jede govna. inače, ako sirot'nja skonta da je najjača snaga, ode sav sistem u qurac.
Poznavajuci sirotinju,savit ce glavu :)
ajd sto je*e ova Merkel al sto ne vadi