Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ko kod nas kad se protestuje izade 25000 ljudi a bolje zive od nas tri puta al nesem svijetu je ispodnizenja
Ne kontam. Kad se uzimao kredit i trošili novci na gluposti, tad je bilo sve Ok, sve super, sve extra. Sad kad treba vraćat kredite, i niko ti neće dati novi kredit. Sad se kuka na štednju? Pa šta ste mislili da će vječno da traju krediti i 15 plata godišnje? To isto ko mi ovdje, živimo od MMF-a a pljujemo ih na svakom koraku. A da nema MMF-a nebi plata bila preko 300KM. A kad dođe vraćanje kredita, onda će bit kuknjava. E pa nema dragi moji, dug je zao drug. Što si posudio, vratit ćeš sa kamtom. Onda idi babi i materi pa im kenjaj što su se zaduživalI!
Ma da svi propadnu totalno opet će im bit bolje nego kod nas. Mi smo se pomirii da ćemo jesti govna do kraja života. Kad bi ovakvo stanje ko kod nas bilo u npr. Švedskoj, ja mislim da bi uzeli čekiće i na trgu sve političare čekićem u glavu. Sve zavisi od MMF-a, kome će dat a kome neće dat pare. Tako to danas funckioniše. Masoni i zavjere su tu, ali za nas nisu potrebni masoni ili bilo kakva tajna drušva. Mi smo onaj tip cure, koji voli svima u raji da na drugarskoj bazi "popuši". Čisto da se ne ljutimo na nju. A puna su nam usta ponosa, iskrenosti, rada, marljivosti. A u stvarnosti licemjerna stoka kakve nema.