Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjeca na recenicu iz oskarom nagradjenog filma. 'Ja s.... u Ruandi'.
SAD ĆU I JA BANCI GDJE SAM DIGAO KREDIT REĆI VELIKO "NE", SVIM NJIHOVIM USLOVIMA I KAMATAMA. HAHAHA MA ZNAŠ ŠTA ĆE DA MI URADE, MALO NA PRSA, PA NA VOLEJ KAO NEKAD PIKSI ŠTO JE RADIO.
ŠTO DŽABA STREPE, PA ZAR NISU NA REFERENDUMU REKLI NE. SAMO ŠTO NISU REKLI AKO KAŽU NE ODAKLE ĆE PLAĆATI VIŠE NEGO ŠTI I ZARADE. PRVO SE VI PRESABERITE, TO JEST TROŠITE KOLIKO ZARAĐUJETE I NE TREBA VAM NI MMF NI EUROPA. NIGDJE VI TAKVI PRISPJELI NISTE, DODUŠE KAO I CIJELI BALKAN, PONOSNI ALI BANKE NEMAJU I SAMO SE ZADUŽUJU DA BI POLITIČARI DOBRO ŽIVJELI.
Sad ce njima duduk,vucic i putin pomoci!!!!!!
Kada dodje neodgovoran politicar i stavi narod u zabludu prikupljajuci poene a u sustini duzi neizvjesnost samo steti Grckoj ekonomiji koja je i onako na aparatima.
Opet grci? ?? Pa popustite više. Daj nam našu realnost. Malo o povećanju pdva, o ponovnoj prodaji državne imovine za đaba, malo o tome da smo u qrcu više nego grci. .... Lako je njima, bar su predhodnih godina živjeli ko lordovi, sada će malo da se pate, ako i to malo. A mi, jad i bijeda, pratimo se već 25 godina i znamo da neće biti bolje, a gore hoće sigurno.
Ma najbolje da se ustavno država okarakteriše kao robovlasničkog društvo, jbg bar da znamo na čemu smo.
Sto sa strepnjom?! Pa rekli su odlucno NE ucjenama EU i Njemacke,a evo vidimo ovi su se us**li zbog rezultata referenduma! : P
kad se dogovore, slijede masovni protesti i sranja na globalnom nivou
nevidim mu ja onaj osmijeh od prije nekoliko dana gdje da pomoc od majke rusije I dodo je najavljivao ruske kredite pa nista ne dobi e moj levatu neznas ti jos svabe izgleda sad ce se gradi ti auto put hamburg do atine