Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnji ishod sukoba će rezultirati "Berlinskim zidom" na tlu Ukrajine.
Ako se ne varam tek je druga godina rata. BIce tu jos rokanja.
mir, mir niko nije kriv..uzalud vam trud sviraci za drugog su dunje zute..
Što nam je ovo poznato. Daj da im "pamet razvučemo", je li generale? Tuci, tuci po odabranom življu, VelUšići npr. Evo ti isto, nema opuštanja.
Ovako je bilo i za Sarajevo. Dogovori se primirje i onda projektil sa Mrkovica opali negdje po gradu. Evropa je kurva radi sa Ukrajinom ko i sa Bosnom
Krv nije voda Smrdi !
na fotografiji bi mtebale biti zgrade u kojima žive rusi ... znači ... podemokratskim standardima, legitimni vojni ciljevi
ironija naravno ... neću pluseve od zatucanih polupismenih papaka koji mrze ruse, jer su rusi
...kad rusi tuku, piše "proruski pobunjenici"...kad ukrajinci tuku onda ga "zamotate"...nije providno, al nikako...
Zamotavali ili ne, podjela države je očita. Još se samo umotavaju termini koji bi mogli da budu zapadna i istočna Ukrajina ili fašisti i antifašisti ili katolici i pravoslavci ili nato i rusija.