Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zato sto mu je to Bakir rekao
Naši političari imaju upola veće plaće. Da su ljudi a ne zvijeri ne bih izbjeglice smještali ko zvijeri i ne bi da imalo časti imaju bili masa đubra što ispunjava najnovije i najljepše mercedese. To su otete pare od izbjeglica i nastavnika i dost vrijednih ljudi. Samo od njihovih plata su mogli riješiti problem gladi i egzistencije u bih, smrad politički.
I onda opet na ulicu? Bas divno.
veliki čovjek, veliki i svjetski ljudi, izdrži New York do pobjede koja je blizu
Zar im ne kukaju Hotelijeri ko kod nas, pišul pisma NY TIMES-u?
To to, doci ce te vi pameti.
Misljenja sam da ce beskucnike nastaviti da uklanjaju sa ulica i odvode ih za tajne eksperimente koje rade sa beskucnicima po Americi. Zalosno ali istinito
U Trumpov toranj ih smjestite.
Ispade da su beskućnici otporniji na virus