Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidite Borisa sto je se zagrijo. samo mu jos brcic fali :)
Samo mu fale brčići da nas podsjeća na nekoga, ali ne na Asada.
Kad čuješ da Amerika i Britanija blate Hitlera i Naciste a i sami su kroz istoriju činili skoro pa jednake zločine, isti su.
treba vama nafta samo to vi gledate jebe vam se za muslimanski narod
ko o čemu kurva o poštenju. asad je za tebe izmislio riječ moral majmune jedan londonski.
KRETENU,TI I TVOJ PRIJEMERSTE VEĆI FAŠISTI OD HITLERA I BILO KOG NJEGOVOG POMOĆNIKA. VAS TREBA SUDITI ZA NAJVEĆE RATNE ZLOČINE. IZMISLILI, TJ. SLAGALI STE DA IRAK RASPOLAŽE SA HEMIJSKIM NAORUŽANJEM, POBILI STE NA RAČUN TOGA STOTINE HILJADA IRAČANA, RAZRUŠILI IRAK. ISTO TAKO STE URADILI U LIBIJI, SADA SIRIJI I SPREMATE SE ZA IRAK. STOKO LAŽOVSKA FAŠISITČKA.
ma znalo se da ce assad kad tad pasti, ali nesto kontam da ovi sad tek ulijecu da dobiju i oni dio torte kad se bude nova vlast formirala, radi zastite izraela...?!
jel to zbog brkova?
ma lol sto niste ranije intervenisali? nego sad ocete da VI dokrajcite siriju kao i ostale muslimanske zemlje, pa da na kraju ispadne da ste samo VI smirili situaciju u Siriji...eto vi heroji, a korist gledate *** vam mater usta
Gradonačelnik Londona daje ovakve izjave??? Šta je ba ovo više? :D Šta kaže gradonačelnik Žitomislića?
...nekako mi sve liči nanamještaljku...horsko pjevanje...
Ne bih se slozio. Ova opozicija jeste marioneta zapada i zapad ce to iskoristiti, ali Assad je zasluzio metak u celo, a oni njegovi vojnici, gori od SS-ovaca, strijeljanje.