Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a moj b abo kad je on omad svir ao u kam en,mi djec a smo bac ali dje vu s ra mena ,to je sta ra mud zaerska vjes tina duva nja u kozje mo snje,a tako nas izov u mo snje/bos nje.babo bi isib ao mat er,a u vrije me ram azana smo je kam enovali ,a po slije bi smo tali bal egu i pus ili je uz sha rgije do kas no u noc
P.u.s.i.t.e racku svi nacionalisti i fanatici koji postojite..... realista, potpuno si u pravu i podrzavam tvoje stavove... J.e.b.e.s ovu bagru nacionalisticku, sa koje god strane da dolazi.
I ja sam za to da se vera ostavi u proslosti jer u danasnoj modernoj dobi ne treba biti mesta za primitivizme i bajke. A sta se tice krsne slave pa malo se potrudi pa ces saznati slavu porodice tvoje idi u crkvu i pitaj za stare spise porodicne pa kad nađeš imena svoje rodbine možda ces i naci svoju slavu porodicnu a ti je zovi porodicna ili kako hoces. Skyblue vidim da nisi cuo ali naucnici su pre ni mesec dana dokazali sa jednim nađenim genom nesto sto je meni oduvek jasno da je prva bila kokos a ne jaje i dobili smo i odgovor na to. To ti je cisto teisticko trik pitanje sa kojim su opravdavali svoje la.zi. Jer jaje ne moze biti prvo nikako po logici i sad su to i znanstveno dokazali tako da update-aj se malo. Isto ti to vredi za boga ako je on sve zivo stvorio-ko je stvorio njega tako svemogucog? Ako imas imalo mozdane kapacitete da razmisljas kriticki a ne da slusas i ponavljas ko ovca brzo ti postane jasno da je jednostavno previse kontradiktornosti i nesmisla.
@realista hehehe.. m.u.d.a za bubrege jarane... ne rise, zivota ti... da to nisi jucer gledao gebelsovo djelo \"noz\" pa sada prosipas gluposti po internetu... sta su to hriscani bili prije no sto su postali to sto su sada?? vrijedi i za krscane.... jedi vanago stari... idete mi vise na racku sa vasim nebulozama...... ili koka ili jaje.. a mozda je srbin stariji i od koke i od jajeta... stoga, ne rise.....
\'\'Ne mogu se izjasniti ni kao Srbin ni kao Hrvat,jer bi me moje komsije i rodbina izopstile\'\' pa kakvu ti to rodbinu imaš ako bi te izopšitil ako se predstaviš bilo kako Srbin bilo kao Hrvat :S fina neka rodbina,žao mi te , nisi nigdje dospio :D
Sad ce Ekrem Jevric pored kuce i posla dobiti jos i dzamiju :D:D
Realista kultura ti je sasvim ista Srpskoj kao celoj bosni ,jezik vam je sasvim Isti Srpskom ustvari je Srpski,razlikujete se samo po vjeri i vjerskim obicajima!
HAHAHAHAHAHA Musliman sa velikim M a nije islamske vjeroispovjesti hahahahahahahaha ovakvo nesto mogu samo po tome poznati bosnjaci izjaviti hahahahahaha musliman koji nije islamske vjeroispovjesti hahahahahahahaha. Svasta!
@realista, Alija Izetbegović je spasio na stotine sarajevskih Srba u ratu. Svojim govorom na mitingu u vrijeme Gž. krize usprotivio se namjerama nekih radikalnih elemenata koji su putem radio-programa pozivali na osvetu prema sarajevskim Srbima. Inače, nisam poštovalac lika i djela A.I., a ovo mu je bio jedan od najsvjetlijih trenutaka.
do sad si mi sve djelovao k\'o et\' malo pametan, a ti izvali glupost koja se izvagati ne može..musliman sa velikim M :D nema muslimana sa velikim ili malim M, ili si musliman ili nisi, ali ti očito to ne kontaš, a i sumnjam da ćeš ikad.Musliman, a nisam islamske vjerosipovjesti, valjda musliman katolik pravoslavac šta li :D ali nije to ništa, do jučer su bili oni koji su se izjašnjavali musliman a kom.unista :D
IMA U NYC 23 DZAMIJE 4 SU BOSNJACKE......
EL HAMDULILLAH...
zar ti nisi čiffut ??
Znam to tacno - samo sto sad Bosnjaci imaju metak u cijevi tupog noza s kojim se rezala janjetina za komsije.
@muslim suglasan, niti jedan dio tvog komentara ne bih mijenjao... 100% si upravu.