Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače sam amerikanofil, ali razbiše Rusi i ISIL i Erdogana i Obamu.
Inace nisam fan Rusa,svakodnevno mjenjam misljenje,sve mi se vise svidja taj Putin..
Za te prve ok, ali kakve veze imaju Erdogan i Obama s ovim?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi je što moram navijati za medvjede jer su amerikanci (namjerno pišem malim slovom) postali prvorazredni fašisti
žene se pale na Putina
Ovo su rusi morali uraditi, bilo je pitanje cremena samo kad ce se ovo desiti. Cijena nafte obara Rusiju, a ameri izvlace jeftinu naftu od ovih munzdosa... U nastavku, rusi ruse sve naftne platforme u Iraku i Siriji i ovi ostaju bez novca za rat, Izraelu gori pod nogama...
VEHABIJE na aparatima
Rusija u Siriji počinje globalni rat protiv SAD-a,Sauda,Turske, Njemačke,Velike Britanije, Rotšilda i svih ostalih koji žele da u drugim državama na ovaj ili onaj način smjenjuju i postavljaju režime po svojoj volji, ISIL je samo izgovor za početak neobjavljenog rata.
UIDIL drugim zemljama zvan CIA je armija plaćenih ubica stvorena da izvršava naredbe velikog Inkvizitora i obavlja zadatke poput kreiranja kaosa i uništavanja neposlušnih režima poput onog u Siriji, Libiji. Slična Naci-Armija je stvorena i u Ukrajini, a sve za "zabavljanje" Rusa. Rusi (zajedno sa Kinezima) jednostavno ne mogu ostaviti Asada nasamo jer bi im se front previse približio. III svjetski rat je već u punom jeku ali se još uvijek se vodi na sporednim ratištima. Sa Sirijom su Rusi po prvi put preuzeli inicijativu, ali opasnost od direktnog konflikta raste. trokutu Turska (negdje u visini Alanye) - Kipar - Sirija je trenutačno najveća gustoća borbenih brodova po km 2 . Tu su svi Rusi, Kinezi, Iranci, Njemci, Francuzi, Ameri, Izraelci i Turci i svi samo patroliraju i "promatraju". Oficijelno su Njemci tu da, vjerovali ili ne, cuvaju Amerikance da ih netko ne napadne (oficijelno Hizbolah). Da bi sistem dalje egzistirao, moraju se se voditi ratovi, kako što su to velike imper
socijaldemokrat putin ce ovim potezom natjerat sve zaracene strane u siriji da sjednu za pregovaracki sto i naprave podjelu teritorije vjerovatno nesto ko tridesetih godina proslog stoljeca jer ce asadu ostat nekoliko vecih gradova i mozda jos nesto ako vladine snage krenu da iskoriste kontraofanzivu prije konacnog primirja, a onda ce bit bolan mir ko u bosni i katar i saudija ce nastavljat da naoruzavaju islamsku drzavu a rusi ce ojacavat svoje vojne baze u siriji i trazit neku protuuslugu po pitanju ukrajine i sankcija, svaki ruski projektil koji pogodi teroriste je ekonomska steta njihovim financijerima, usto ce uvjek postojat prjetnja da se iran kopneno iskrca a to nece bit hezbolah s kojim je ratovo izrael nego najobuceniji iranski specijalci koji se ne boje smrti kao ni teroristi al za razliku od njih iranci nisu drogirani i ne tekbiraju nego nose vjeru u srcu i sute, takodje izgleda da je na pomolu neki veliki dogovor o primirju izmedju kurda i asada i ruskih snaganaracun turske
Pa ruse nikad nisam gotivio, ali su bolji od govana.
Negdje na 1:08 pojavljuje se nekoliko letecih brada...
Ovo su prvi ozbiljniji vazdušni udari na isil,nekome oni dobro trebaju,isil je američki proizvod,trenutno ih Rusi melju jes precizan,jeb00 majkuuu :)))
Putin je vrlo pametan momak.. za razliku od Hobame koji je marioneta, Putin zna sastavit svoje dvije rečenice, snalazi se dobro u emisijama uživo jer je bio agent KGB, i vjerujem da želi Rusima dobro, dok hobamu boli ćundara i samo ga zanimaju korporacije.
"Građani sa zapada Sirije", inače poznati ko organizovana grupa koja ima mišljenje :) Hoće reć Asadov režim bacio informaciju i prije priče o zadovoljstvu napadima dodo "građani zapada Sirije". Ono ni minimuma logike u svemu.
Ovaj Putin izgleda jedini ima muda do koljena.
Rusi rade dobro svoj poso ,pitam se kada explodira aviobomba dali džihadisti teroristi uzvikuju Allahu akbar Allahu akbar,inače to oni rade
Pa ćemo raznjesemo sve u pječku materinu..
Koliko euforije oko par bacenih bombi. Ovaj rat traje preko cetiri godine. Ima vise frakcija nego sto je u Bejrutu bilo falangi i milicija. Ako neko misli da ce par bombi nesto promjeniti grdno se vara. Ova akcija ce mozda malo stabilizirati poziciju Assada, i nista vise od tog. Pitanje je dana kad ce neki od samoubojica prici ruskoj bazi i to ce pokazati ranjivost trupa na terenu.
Nije nastala panika zbog bombardovanja terorista vec stranih oficira koji su medju nijima.
@xxl, USA na Bliskom istoku "konkretno" ognjem i macem utjeruje demokraciju posljednih 30-ak godina, jos od prvog zaljevskog rata. Uspjeli su svojim konkretnim akcijama skinuti 5-6 diktatora, razoriti 10-ak zemlaja i na kraju dovesti situaciju da Sirija prestane postojati. Dodtano bombardiranje i uvlacenje jos jedne velesile u ionako komliciranu situaciju samo ce izazvati nova razaranja, napetu situaciju i u najlosijem slucaju WWIII.