Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako ovi znaju koliko mafija zaradjuje??? jaro,..ako oni ovoliko zaradjuju onda nisu mafija, nego dobro uhodana organizacija ili ti korporacija siguran sam 100% da nista ilegalnije ne rade od recimo americke vlade i administracije
Isto ,potpuno isto stanje u BiH,mafija se ukorenjila na glavne funkcije i imaju jaci budzet nego pola balkana.
Znači da ljudi bolje rade svoj posao od parlamentaraca iz Brisela i treba im prepustiti da vode EU :)
To je to...Prava mafija,je mala maca za ovu mafiju koja upravlja državama...Pa ovima zato krivo...a još nešto,ta ista mafija ulaže novac u te iste banke,niko nema ništa protiv,baš kao što otpadi otkupljuju pokradenu robu....
Unikredit je banka sicilijanske mafije, znademo.
Koza Nostra uredno prijavljuje godisnji prihod poreskoj upravi.
@toni drug moj ,cim je izvor informacije klix to je sigurica ;-)..................... ko dobitak na kladionici
:))))) ma zabava ,pa nek se narod zabavi:)) grcka dobila 120 milijardi,spanija,portugal itd tako da je podatak ....pravi:)))) neka se nesto pise.
I gdje je bolje da se BiH prikljuci, talijanskoj mafiji ili eu, gdje bi vise profitirala?
ovi nasi su mafija za sebe :) ne suruju sa drugim organizacijama.ahahhaha
Dodik je dobro rekao, ako uđemo u EU 'rano' to će nas uništiti. Samo žalosno je što to govori zbog drugih razloga, yebe se njemu za BiH Bolje nam s mafijom pakt sklopiti a vjeruj mi da radimo svi za mafiju i da njima robujemo više bi dostojanstva imali nego ovako u ovom društvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedna suplja vijest koja nije vijest i koja nema uporiste ama bas nigdje osim na komentarima:))
trecina politicara u italiji je korumpirana,a da ne govorimo o policiji :) i uvijek ce biti tako kod njih..vjecno