Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se glumci nebi pitali za politiku ... ako pitaju nekoga za 4 razreda osnovne zasto nebi Waltza (govori 3 svjetska jezika izmedju ostalog) --- a covjek je upravu 100% P.S. i sjajan je glumac - jeste da uvijek isto glumi , ali uvijek to i ispadne dobro
zato što vjerovatno i sad "isto glumi"
A da je pitao kojeg Bošnjaka odmah bi djikani i komunjare osuli "SDAovac" vidiš koliko su Džeku napali zbog izjave o Ćamilu Durakoviću
Brod Koji Tone. Jasno i glasno.
Titanki tone dok niste sjebali yugu sav Balkani, druge zemlje krali otima da uzivate u Milijarama.
--- Glumac Christoph Waltz "oca" Brexita nazvao "štakorom koji napušta brod koji tone" BiH nije štakor koji želi spas na brodu koji tone
Pobijedili brexitovci za 2% razlike. Vise nego ubjedljivo!!!?!
ja predlažem test ... ako ovaj "intelektualac" kaže razliku između engleske i velike britanije ... odaćemo mu posebnu počast na klix-u ... (al bez filmskih trikova)
Ne mogu razmazena Soroseva politicki korektna liberalna derista da prihvate cinjenicu da je Nigel Farage pobjedio i zajedno sa njim i engleski narod. Svakodnevno bljuju otrov kroz svoje odvratne medije i opet su nemocni.
gebbelsova škola .... ponavljaj ponavljaj i ponavljaj ... dok ne postane istina
@Vicious Farage je to ocigledno uradio iz uvjerenja jer se godinama bori protiv gluposti zvane EU, samo je evropskim cinovnicima koji sve rade za platu nevjerovatno da postoje ljudi sa stavom, dovoljno hrabri i pametni da se bore protiv te nemani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trebsalo mi je vremena dok skontam naslov ;)
@SheRains kako je samo bistar..hoce da kaze treba ostati i utusiti se polako u vodi..zbog..? ovaj je bas filozof..teski ;)
@<!-- ma, nisam ni čitala tekst.... problem mi zadao naslov.... nikako da skontam, jel mu se otac zove Brexit pa ga je nazvao, ali šta onda ostatak rečenice znači.... i tako, malo sam žonglirala. svi imaju neko mišljenje po pitanju svega... samo je pitanje jel njegovo mišljenje stvarno njegovo mišljenje.... i ja sam teški filozof ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Otkad se glumci pitaju za politicka misljenja? Mogli ste i ronalda stagod upitat o brexitu.. ovo je svijet morona
@Vicious po cemu je pametan? Kaze da je covjek stakor jer napusta brod koji tone.. kakva je to logika? Ko nebi napustio brod koji tone?
@Baznian25 farage je primjer covjeka.. napustio je vlast u trenutku najvece moci.. drevni rim je imao isto tako jednog svog velikana..koji je kad je dobio najvecu moc..odstupio i vratio snagu senatu.. ovi maloumni evropski fasisti i ne shvataju potez faragea
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
inače su glumci veliki stručnjaci za ekonomiju i politiku ... naročito holivudski :-)))
@Kad ja kažem ja inace ekspert za ekonomiju i bog za informatiku i kompjutere ;)
Elektrotehniku*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)