Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste zaokruziti na 100. Jel to 80 po bolonji?
Vidi se ko je pedofil (lijepa ti boja pozadine na profilu). Sva sreca pa ti pravopis nije bas jaca strana, al izgleda umna bolest jeste. Sretno bloodnice.
@ SLAVICBLOOD Prema tvojoj izjavi da volis djecu, po tvom zakljucku sad bih te mogao prozvati pedofilom. Pasa moj moras malo detaljnije razumjeti stvari i citati "izmedju redova", a ne samo ono sto ti se "servira."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Religija brani sve moguce ,ne smijes crtati,ne smijes slusati muziku,ne smijes nista,i ako krenes nesto da slicno radis,pocinju onda kletve,prijetnje,sa paklom,i slicno. Znam da ce te sad lupati minuse,ali zaista je tako,kad se malo bolje sagledaju stvari.
hahahahahahhaahhahahahahahahhahahahahahahahhah bog te ebo umirem od smijeha
Kazu da je vodja IDILA ulozio cvaju nedavno u premijeru pa ga bas ovaj par oborio...i evo ga sad ljut
Stoka primitivna , oni su daleko od islama. sektasi maloumni.
200 ako navijaš za real tokom te tekme :)
Pa sta onda!? SNSD kaznjava gledanje reprezentacije BiH otkazom, javnim blacenjem i psovkama kakvim se nijedan meksicki narko-kartel ne bi postidio.
a leotar-rudar je dozvoljeno
Pa jbt. po ovim idiotima dozvoljeno je samo KLAT DJEČICU i čitat KUR'AN ...? ? ?
pricajte vi sta hocete al ovi ne gledaju fudbal niti tv jer im je glavna zanimacija sex kad su slobodni..nonstop jedna od 4 zene trudna a mene moj ferid dvaput il max triput obori nagodinu ..
ja sra-nja braco mila... IDIL puko skroz.
Jos malo pa i u Sarajevu-Dzalalabadu!!
''Ko je vidio zabavljat se gledajući nogomet...djeca se trebaju zabavljat rastavljajući i sastavljajući štoljpi te gađanjem pokretnih meta.'' Staro Daeshovo otkrivenje.
boze idiotluka, ne mogu da svhatim da neko zeli tako da zivi. nek mi neko objasni
pa ne znam, gotovo da covjek ne moze povjerovati, ali kada vidim sta se sve desava i na kakav zivot ljudi pristanu, tu mislim najprije na zene, onda me nista ne iznenadjuje
Novoizabrani predsjednik Tunisa nakon nereda je na pitanje novinara da li ćete uvoditi šerijat odgovorio:"Šerijat je u srcu svakog čovjeka"...tj.njegovo je hoće li griješiti ili ne...