Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grci skoro nikako ne placaju porez. nije cudo da se slomilo na njima nema guzovace.
ZAŠTO HAYAT I FTV I BH1 NONSTOP PUŠTAJU SRPSKE FILMOVE,.POLA GODINE BJESOMUČNO PO 5 PUTA NA DAN I REPRIZIRAJU .ZA NEIZDRŽAT!!! POHAPSIŠE NAŠE VOĐE KOJI NEĆE DA IZDAJU! DOBROVOLJAČKA NOVO KOSOVO LJUDI DIŽIMO SE! GGJE HADŽIFEJZOVIĆ NEK ANKETE PROVEDE DA VIDE ŠTA NAROD HOĆE! NARODE GRČKA JE U 100 PUTA BOLJOJ POZICIJ INEG MI PA VIDITE KAKO JE TAMO NAROD SVJESTAN PRED KREDIT, JESMOL MI HIPNOTIASNA STOKA PA NAM DOBRO PRED K L A N J E ??!?!??!?!?
ne vidim neku razliku od naseg stanja. osim sto su oni u eu a mi nismo. hahahha ! i sto se njihov narod uveliko digao protiv vlade. tako se to radi! bravo grci!
bolje pitanje je kome nije?
Kome je dužna Grčka?