Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
četnički potrčko, jad i bjednik yebo vas on.
...zato sto bi tako bilo dokazano da su i zapadne sile bile umijesane u genocid...
Šljam od čovjeka, nečasan je bio do kraja u ratu u BiH !!!
I piss on your recognitions, cocksucker.
zločinac kao i prljavi plan velike srbijice
It didn't take long for the Bosnian Muslims to realize that the UN was in no position to live up to its promise to "protect" Srebrenica. With some help from outsiders, they began to infiltrate thousands of fighters and weapons into the safe haven. As the Bosnian Muslim fighters became better equipped and trained, they started to venture outside Srebrenica, burning Serb villages and killing their occupants before quickly withdrawing to the security provided by the UN's safe haven. These attacks reached a crescendo in 1994 and carried on into early 1995 after the Canadian infantry company that had been there for a year was replaced by a larger Dutch contingent. Lewis MacKenzie
tako i onaj Eždaun neki dan kaže Dayton je sranje, a jučer veli u Siriji treba uvest Dayton. Predlažem obojici da kupe njivu i posiju aronija i malina.
nakaza.
Sramota za vojničku profesiju.
To je ono go.no što su ga Srbi debeloooo potplatili?
Selam alejk generale sjetimo ti se malo familije i tako to
Mekenziju generalu želim samo jedno,da mu se sjeme zatre
je li ti uradio nešto pa da ga kuneš sa nečim nenormalnim?
ovdje se samo radi o želji pojedinca, želim,želio, kontaš sad gosp.Mozgov?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji studenti... studirajte do mile volje, al čim vam ovaj drži govore... možete komotno u predškolsko. Ako ste i tome dorasli.
Bosnje.....kako vas svi redom ponizavaju ,pocev od srbocetnika pa sve do ovih koji su bili saucesnici Genocida uBiH.Moze se u jednu ruku pripisivati i klanu (zombijima)SDA sto pristadose na onakvu Bosnu skrojenu u Deytonu...analizirajte malo unazad sve do Deytona ,pa cete doci do ovakvog zakljucka....!
Ima bolesnu facu kao Bush...A pročitah opširan tekst o logoru kod Sonje...iako sam na poslu suze ne mogoh zadržati....
Vidi ga,Slobodan MacKenzie,silovatelj Bosanki i ratni zločinac iz Kanade.
Jel to onaj što mu je Mladić kurve kupovao?!
Pa mamu ti tvoju bila bi i Jugoslovenska djeca srecna i ne bi ginula od snajpera da vi ne sijete mrznju,rat,bolesti,poroke.Stoko zapadna.Sve lose na svijetu je od vas.Lako vam je glumiti bogastvo i kulturu kada ste opljackali nesrecne narode sirom planete,ostavili im bolesti,bijedu i ratove.Zapadna civilizacija mora daa propadne,jer je licno uvezana sa sotonom.Smrt zapadnoj civilizaciji.
woow... jel ti to neko preuzeo nik ili? :P
Ma ne,ja sam vjeciti revolucionar i opozicionar,uvijek kontra svih,jbg. :)))