Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da 90% bosnjaka ne zeli islamsku drzavu i voljeli bi da se ukine cak i vjeronauka itd. Iskrenih vjernika je jako malo. Pogledajte nanu Fatu Orlovic, Abu Hamzu, alzirsku grupu.... Izdali i prodali su ih bosnjaci za saku dolara.
Ekreme preseli u Palestinu po uživaj medju onima sličnim tebi
Hahahaha e svašta......
nadam se da je to sarkazam, ako nije rokni se prijatelju ne treba dozvoliti da se razmnozavas dalje
Sve religije su manje više jednako štetne. Ne treba ih ukidati jer bi to izazvalo kontra efekt, ali ih treba svesti u okvir primjeren 21 stoljeću, što znači odstraniti ih iz škola i medija.
Vala bas, kao sto neko rece - jos samo da uvedu lomace, i sve za 5...cccccc
Ma sta se brinete za zene poznato je da su muski frizeri ujedno i pederi, pa ovo onda bude kao da \'zena\' sisa zenu
\"Pokret Hamas počeo je primjenu zakon o zabrani muškarcima da pružaju frizerske usluge ženama\" Ima li iko pismen na ovom portalu?!
H rvatska A narhistička M ostarska A utonomaška S kupina
Brazilka, prijatelju...
Vala si u pravu 100 posto. da mi je to dočekati.
Bilo bi lijepo ovo vidjeti i u Sarajevu a ne da se loce alkohol i prodaje krmetina u marketima. Zna se da 90% Bosnjaka zeli islamsku drzavu i zivjeti po Kur\'anu i Sherijatu
\'\'Mnogi muslimani smatraju da je protivno islamu da muškarci šišaju žene, prenosi BBC.\'\' Ovo smatraju oni koji su svjesni islamskih propisa. Po konsenzusu islamskih učenjaka je ženama dužnost da se pokriju. Ali eto po nekima ih smije šišati muškarac koji joj nije mahrem??? WTF??????? Ako imate imalo mozga, možete shvatiti politiku BBC-a i Sarajevo-x-a.
Bože sacuvaj, nema riječi da se čovjek izrazi. Da i uzmemo još ponesto od nijh, ali ovako napredno i evropski.
koji ste vi primitivci....nista najbolje uvedite inkviziciju pa odmah na lomaču