Vrhovni sud potvrdio zabranu
27
Gay parade zabranjene u Moskvi narednih 100 godina
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako vjerujem u individualnu slobodu gay pride je čista glupost. Ako ja ustanem i reknem ja sam heterosexualac i želim povorku, odmah će me Zapadna demokracija i većina gay populacije osuditi da sam homofob. Ne zanima me šta radite između 4 zida, niti bi volio da netko zna šta ja sa djevojkom radim unutar 4 zida, to je moja, tvoja, vaša stvar! Pametnije je da svi idemo u prosvjede zbog korupcije i socijalne nepravde.
ge j je OK, ali brate ne morate paradu pravit
zadnja tri posta, vrlo racionalan, logičan i human odgovor, zamisli festival piva u rijadu, dobro je osoba uporedila...svaka riječ na mjestu.
Da ti dodje kirurg u tangicama i landara nekom stvari da ti objesni sta te ocekuje za i poslije operacije, sta mislis da li bi ga ozbiljno shvatio kao profesionalca i glede tvojih prava kao pacijenta? Dok nam gurate zicegu i teki kao pst u oko, kako pokazali svoju razlicitost, ocekujete da vas vidimo kao tehnicare, medicinske sestre, vatrogasce, policajce, doktore, arhitekte....ukratko kao profesionalce? Daj ohanite vise s tim neukusnim paradama ili ce biti i hetero-parada, pa da vidimo jesmo li jednaki. A onda moze i parada neturista, onako golih po gradu, jer i oni imaju prava. Sto ne i parada dervisa da se bodu nozevima i hukcu u transu? Sve su to ili uvjerenja ili zivotni izbori i za svakog se moze naci opravdanja da napravi paradu!
Kako bi bilo da se u R,i,j,a,d,,u odrzi Beer Fest sa k,r,m,,e,n,a,d,l,a,m,a, jer neka manjina to trazi? Nije stvar u PRAVIMA nego u tome sto NAMECETE drugima i to je vulgarno i prelazi granice dobrog ukusa! Kako bi bilo da u R,i,j,a,,d,u na gore navedenom Beer Fest-u ide parada ulicom i masu sa s,l,a,n,i,n,o,m,? Stvarno ste vi homo pretjerali. Gdje su tu granice dobrog ukusa? NE PARADAMA!
\"ne paradira se za pravo da se pusi qu-rac , vec za egzistencijalne ljudske potrebe jedne manjine, pravo na zastitu od nasilja, na brak, na radno mjesto bez straha od represalija, itd. itd. Pusenje qu-rca je kao i tvojoj zeni dozvoljeno, ne borimo se mi za to. A sad poderi tu diplomu psihologije kojom se qu-rcis.\" ---- A ti poderi bonton. Diploma ti je ionako bezvrijedna. Po \"pusenju k...ca\" se i razlikujete, jer niste izasli zbog razlika u spolu, rasi, vjeri, edukaciji, radnom iskustvu, nego ste se i grupirali po SEXUALNOJ ORJENTACIJI koju kroz parade hocete svima da vulgarno gurate kao prst u oko. Jesam za ista PRAVA, ali sam STROGO PROTIV PARADA. Seksualna orjentacija je privatna stvar i ne zanima me sto vi volite da \"pusite k...c\" kako si sam naveo. Dzaba ti diploma, kad nemas bontona. Vulgarna seljacino! Fuj!
“Nek mirišu avlije, nek se svako raduje širom Bosne ponosne nek se zna da Bajram je.” ويموت الكفار
100 GODINA ZAČAS PROLETI
a ko si ti da kazes kako i zasto je ovaj svijet krojen? ako dvije odrasle osobe zele zivjeti i ostariti zajedno, ne vidim zasto i kome to treba da smeta i zasto bi svijet zbog toga bio losije mjesto za zivot? odvratno ti je? okreni glavu i ne gledaj. i meni si odvratan ti i tvoja zenturaca, pa vas ne ugrozavam. ostale trabunjarije koje si napisao nisu vrijedne komentara. inferiorni kompleksi? udavit cu se od smijeha.
@@@odgovor: kakav brak, kakvo pravo na brak dva muškarca? o kakvom braku je riječ? nasilje, to je ok, ali kakva demonstracija braka i prava? obožavanje muškog tjela, i genitalija, inferiorni kompleski, nerazvijen maskulintet, pornografija, masturbiranje... bolest se treba pretvorit u zdravlje?? o tim \'\'egzistencijalnim\'\' pravima govoriš? izvoli kod dobrog psiholga/psihoanalitičara...produži i normaliziraj se, ovaj svjet nije krojen da bi se muškarci ženili, i zadjedno dočekivali starost...
Podrška da se organizuje parada pedera u Vestminsterskoj kapeli u Londonu. Svakako je tamo svjetski centar ped.erluka, ped.ofilije i razvrata. Sa skaću po crk.vi i vrište gol.oguzi jedno 10 minuta uz pratnju rokenrol muzike. Prije nego nevladina paš.čad organizuje izvoz ovih umjetnika u inostranstvo red je da kod kuće to izvedu za raju. Hajmo pederi svi u London.
Sutra u podne biće performans u muzeju židova u Wašingtonu, 3 gola pedera će glumiti ohebavanje nad čifutskim oltarom sve u znak slobode govora i izražavanja, dođite svi besplatno je. PEACE.
što ste pobrisali komentare o one 3 čifutske droljetine, aaaaaaaaaa. Previše bilo podrške da se namlate i pošalju u Sibir jeli demokrate. Heheheheheh
Aferim Putine.
a jooooj! e jee.bii gaa! krivo mi
ovo treba u zenici organizovat, jedu grupu kod KPD-a, a drugu tamo negdje oko zeljezare, pa vatru dobro raspalit pa im onda robijase postit!
eto to je još jedan od razloga zašto mi Nebeski Narod Smrdi idemo na zapad u \'Olandiju, Nemačku, Francusku, pa čak i Ameriku koja nas je bommbardovala osiromašenim uranijumom i otela nam Kosovo ravno, a ne idemo u prdoslanu i bratsku Rusiju...