Tvrdnje britanskih špijuna
0
Gaddafijev sin Saif se okreće protiv oca
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski špijuni? - G.ovn.a! Čista laž!
cekajte malo, pa vi stvarno vjerujete ovakvim vjiestima?!? ako ovo nije primjer propagande i obavjestajnog djelovanja onda ne znam sta jest.
libijska tajna sluzba objavila da je kraljica engleske imala spolni odnos sa gadaffijem u nekom shatoru.. crvene boje.. ustvari bio je zut.. povremeno!
a i sta bi s one da u libiji nije rat, i da nasi gradjani ne moraju napustat libiju?pa poslje 10 dana navrat nanos,cccc nasi gradjani nikad nemaju zastitu od svojih nazov politicara.to je bio posao ambasade da na vrijeme upozori ljude na opasnost i izvuce ih iz ratne zone,a ne da se dodvorava rezimu,.rezim reko nije rat i za nas nije bio rat.bem ti logiku i ko je tu lud?
pogeldajte saifa pogotov kad prica zar nije mehki?nema tu nista lose neka je,al nek onda ne kenja o muslimanima i islamu,i krizarskim ratovima
aman,a saif homic,pravio najace homo partije po londonu i on da bude vodja libijske dzamahirije?gdje to ima? eh eto vam braco bosnjaci,a da znate rolja alkohol ko rus.samo naprijed,hebo li vas silajdzic i nejgove kompanije koje imaju jedine koristi od gadafija.i onog bh ambasadora treba pozvat na krivicnu odgovornost,jer trazi da se izvinemo diktatoru i ubici gadu.
Vratite nam pare! Vratite nam pare!
puste zelje! Da im bi jos i to!
Ne okreći se sine!
obicno se iza nikova ovih nacionalistickih provokatora kriju pi.ke ako ti se nesvidje kako muslimani pisu zasto cistas komentare , pokusavas ovde nekog mozda isprovocirati, siti smo takvih ovde
Kakva glupost! Zar bi nešto iz tajne službe procurilo i bilo objavljeno javnosti? Ova informacija vjerovatno služi onima koji ga ruše.
Vidim toliko si pismen da ne znaš da se rečenica počinje velikim slovom, a o znakovima interpunkcije nećemo ni raspravljati. Stvarno si me nasmijao, klocu. Pogledaj samo svoj tekst.
@commi pa neznam, rekoh haj da se i ja pravim glup pa da budem jedini covijek na planeti koj pita jednog kumunistu bilo sta u zamisljanju da se hladni rat nije okoncao totalnim unestenju komunizma zbog propasti, gladi i manjka ljudskih prava koje karakterise komunizam ili nacizam podjednako?
MEDIJSKA MANIPULACIJA.... I SA-X SE ULOVIO NA OVA S..NJA
@ ultrarajvosa Okrece se i Kemal Malovcic kibletu pa niko ga ne benda:) HVALA, BAS ME NASMIJE PRAVO PRAVO :))))))))))))))))))))))
@commi i Mars je unisten kapitalizmom jelde?
D.o.b.e.rmane juhu mislim na ovog engleza da ti nisi kakav špijun objasni nam malo što ti toliko braniš a.m.e.r.e.Širirš propagandu.Zar ti to podržavaša što su tvoje gazde o.k.u.p.i.r.a.l.i Libiju!