Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi znate s.t.o.k.o jedna bosanska, sta je on radio. On je Heroj, ma.m.u vam.
Saife sakrise koju godinu Libija ce tebe trazit da preuzmes babino ;)
@Rustempasa i Mevlid E moje zatucane b.o.s.n.je :) Ovaj je k.a.r.o dok ste se vi pitali sta je ovo dole izmedju nogu i gleda prema podu. Kakve price kruze po Becu sta je radio u vili dok je studirao ovdje. Ukrajinske k.u.r.v.e svaki vikend bile prisutne u njegovom imanju. Jednu je cak gurnuo sa balkona pa onda smugno svom babuki u narucje. Doduse tad je bio jos balav..
Zao mi ga,ne umoci nikad
\"Mi smo sa njim kontaktirali preko posrednika, preko ljudi kojima vjerujemo. Islam tvrdi da je nevin, on to tek treba da dokaže\" Zar nije obratno LOL
Pih koliko mi je otac imao para, a ovaj nije nikad jebavo