Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj slicnost u dogadjajima koji nisu ni malo slucajni; Obamini uzori Linkoln i JFKennedy 1846 g dolazi u Kongres Linkoln ,a 1946 g JFK 1860 g postaje predsjednik Linkoln, a 1960 g JFK ubica LInkolna J.Booth rodjen 1839,a Oswald 1939 Linkolnov nasljednik se zvao Jonson (rodj 1808),JFK-Jonson (rodj 1908) Linkolnov tajnik se zvao Kennedy , JFK tajnik Linkoln obojca upucani u petak sa suprugama i u glavu . Koja slucajnost ,zar ne ?
A zasto ne bi mogao vjerovati ,pa on je jedan od zescih koji rade za Elitu ,aktivno ukljucen u stvaranje africke unije i to sto izjavljuje ima veze s buducnoscu.
Gasina legendarna je: \"Muslimani Bosne su nam braca, a Srbi su nam prijatelji\" Izjavljeno u toku rata u BIH ;) Gasa se podesava ko senzor kako vjetrovi pusu, samo da ostane jos malo na vlasti. Yebi ga, malo je nekoliko decenija :)))) On je sa svojom politikom jedno mislim drugo radim u najmanju ruku sumnjiv ako vec nije budala. Al\' sto mu je cerka dobra riba (bila).....
@Dr Leo pa nije valjda i ON mason?ne mogu vjerovat...koje loze?
Africki mason prorice smaknuce Obame !