Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUČENIK! Pokoj mu duši.
E moj velide vidi ti se kroz glavu, gdje ce biti ukopni oni koji su ga mucili i ubili a pri tome tekbirali?
\"Ovi sto su masakrirali gadafija nisu muslimani. Oni su, ima vec preko 200 godina proglaseni od vjerskih autoriteta odmetnicima od vjere islama, sve zbog svojih pogresnih vjerovanja i zlocina. Nazalost oni danas dominiraju arapskim svijetom . Ta satanska sekta se zove wehabije! Oni uzivaju u lesevima i krvi. Zlocinci! \" Upravu čovjek 100%
Nek\' mu je rahmet duši...
Ovi sto su masakrirali gadafija nisu muslimani. Oni su, ima vec preko 200 godina proglaseni od vjerskih autoriteta odmetnicima od vjere islama, sve zbog svojih pogresnih vjerovanja i zlocina. Nazalost oni danas dominiraju arapskim svijetom . Ta satanska sekta se zove wehabije! Oni uzivaju u lesevima i krvi. Zlocinci!
Nek mu je pokoj dusi MUCENIK.. A ovoj islamisticko-teroristickoj bagri koja s.e.r.e na Gadafija poruka: Pogledajte snimak i vidjet cete kakav aste vi bagra.. Islamisticki ludjak gura stap u g.u.z.i.c.u. Gadafiju, a svi oko njega klicu Alllllahhhhu Eqqqq bbbbeeer..P.o.s.e.r.e.m vam se na RELIGIJU CAFIRSKU... Jesam li ovo dobro rekao na bosanskom???
Slave ti, ne seri!
NIje trune nego truhne č o b n i ... @herceg-bosna kao prvo ovaj tvoj nadimak ne postoji ni u kojem smislu te rijeci..drugo... kakvi su običaji islama sa mrtvim covjekom ti nisi upoznat i ne mozes da komentarises takvo nesto..trece..svi smo svjesni da \"pobunjenici\" odnosno pristalice nato-a ne daju da se pokopa...odnosno nato... i cetvrto... o d j e b i sa ovog portala..i nemoj da pricas gluposti...
Nek truhne, dbd Titu svog sreo u paklu. @ herceg-bosna - hajd priznaj da si jedva doceko bilo kakav povod da nesto pro.s.e.r.e.s.h. o islamu? Ha gnjido? @ iskreno - žena je Libijka sa dna kace, beduinka iz pustinje, LEVATU
Pominjat će ga i plakati. NEKA MU JE RAHMET I SLAVA!
TZV revoulucija u Libiji je klasicni primjer uspostave zlocinackog rezima a ne oslobodjenja zemlje. Posto onim podivljalim dzukelama koje smo gledali ovih dana nece suditi nikakav sud za ratne zlocine ostaje jedina nada da ce ih stici pravda kad tad. A sto se danasnje Libije tice ostace joj samo ime sve ostale ce se zvati \"demoNkratija\" po volji zapada. Da ne zaboravimo bice u narodnih kuhinja ko kod nas u svakom sokaku. Aferim
zar truplo nije tijelo bez glave?
Citat: \"Upravo je Mussolini stvorio modernu Libiju kao talijansku koloniju desetljeće prije smrti.\" Musolini je stvorio samo bijedu i smrt, modernu Libiju je stvorio Muamer Gadafi. Koliki je čovjek bio, i mrtav im smeta. Za 100 godina će se pominjati kao jedan od najvećih afričkih lidera svih vremena, a ovih miševa što su mu presudili neće se niko ni sjećati.
@iskreno Ti si fakat najgluplji u zemlji glupih. Svaka cast, evo orden za glupost.
koji su to barbari, nisam sujevjeran, ali nema srece za tu zemlju, ni napretka, kad se na ovaj nacin izzivljavaju; bad karma ce da ih prati.
Bas si pravi Macan
Blago onom ciji je jedini problem jeli trune ili truhne!!!!! Takvi imaju 2 grama mozga na raspolaganju. Ako do sada nevidis sta se iza brda javlja NEKA TI BIDNE TRUHNE!!!!!