Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veze...riba se i onako preradjuje,ko da ce netko primjetiti jel imala tri galave i sedamnest peraja...a i tu ribu ce svakako pojesti japanci.....nek svjetle ko im ebe mater :)
Mater im Japansku nesposobnu... Svaki par dana citamo vijesti o ovoj Fukushimi, pa sto je vise ne zatvore... nije im svaki dan zemljotres pa da se ovakve stvari desavaju.
..."možda kontaminirana". Možda ćete se rodit sa dodatnomm nogom, a možda nećete...
Pa nek mi neko kaze da je riba najzdravije meso.od sad samo jedem janjetinu...
od morskih plodova jedino ako se kakvo jagnje ugusi u moru :)
"Mozda istekla" i "mozda radioaktivna". Kakvi cigani ovi Tepco.. Rusi cernobil zatvorili prije 30 godina nakon vece katastrofe i to primitivnom tehnikom, A ovi nas polako sve ubijaju. Jos malo pa ce i moje ribice u akvarijumu poceti svjetliti.