Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjeri ti glupane da neko nije unutar tvoje vlasti nije podmitio jer iduce god je evropsko prvenstvo narod sada je u strahu dali da idu ili ne ko zna dali ce se opet desiti nesto pusti isil i slicno
omah donijeti zakon da je smrtna kazna za sve koji odu za IS ratovati. Tako da znaju da im je džehenem zagarantovan i da se ne vraćaju.
Francuska trazi razlog da nekog napadne i da vrsi teror.kao i Amerika sto je nasla razlog rusenja tornjeva.sami sebi ucine neko zlo da bi imali razlog uciniti mnogo vece zlo nekom drugom.PRIVIDNO DO BOLA.
Americi.Velikoj Britaniji.Francuskoj.Rusiji i Izraelu nikad ne treba vjerovati.oni su ti koji podrzavaju terorizam i finansiraju ga.oni su najgore nacije ikad postojale na zemaljskoj kugli.
Da se ne lažemo. Ko danas najviše uticaja ima na ljude? MEDIJI Ko je najveći saveznik politika? MEDIJI Ko je najveći partner onima koji vladaju ovom Civilizacijom? MEDIJI Prosjećan francuz je kao i prosjećan bosanac, kinez... Kreiraš mu svjest preko MEDIJA. On svoju sliku i sliku svjeta vidi preko MEDIJA. Djeca odrastaju uz MEDIJE koji ih uzgajaju ma koliko se roditelji trudili da ih ''odgoje ispravno''. MEDIJE i svi njihovi vlasnici trebaju biti META svega što je slobodarsko na planeti. Samo 7 dana da francuski mediji prenesu ispravnu sliku francuzi bi smjenili Vladu i nova politika bi nastala. MI SMO LAKO KONTROLISANA MASA. Kada se dese i objavljuju ovakve vijesti, CILJ je navesti tu KONTROLISANU MASU na ono što im bude u interesu. NE VJERUJTE MEDIJIMA!!!!! NE da li se dogodilo, nego o pozadini i ko ima interes donesite sami zaključak.
svjetska urota protiv kozojebnih muslimana... A oni jadni cvijece sade. :'(
za izbjeglice nek NATO stvori sigurnu zonu (al ne tipa Srebrenice "sigurnu") negdje u Siriji, sa kampovima I svim, I onda nek im se dostavlja hrana, voda itd... I nek im zaustave rat. Al u Evropu vise ikog primit bez DEBELE provjere NEMA!!!
.....za početak ilegalne migrante ***rtirati u zemlje porijekla....
nasmijah se @Khalid.. :) da li je moguce da postoje ljudi koji do te mijere ne poznaju istoriju svoje zemlje?? ne mogu da vjerujem da i dalje mislis da je islam ovde postojao hiljadama godina... i da i dalje odbijas da pogledas ko su tvoji preci bili! :) procitaj malo ko je ovde zivio prije dolaska otomanskog carstva.. pa onda salji nekog negdje u zemlje porijekla. slazem se ja da se mi ne volimo, daleko od toga, ali ajde da neke istorijske cinjenice drzimo kako i jesu, pa kad njih prihvatimo.. bice nam bolje. budi ti sta ti god volja, samo nemoj biti glup!
Hollande mi malo baca na Nizozemca...napušio se trave pa baljezga...