Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenturace se bunile jer su im muzevima ispadale oci. Nece se musko pobuniti zbog sisa to sam sigran. Sloboda sisama
Mlijeko mozda nije najbolje pice al sisa je ubjedljivo najbolja ambalaza
Nema vise najlon plaža, poneka negdje, a bilo je baš hit 80tih,
U zivotu sve se moze, bez svacega se moze al vece traume i veceg problema za muskarce nisam vidio od zena, znaci ubise psihu covjeka.
Ma da, najbolje da gole hodaju, ne znam sta se ljudi loze i podrzavaju, pa to samo problem predstavlja, sad ce neko reci sto, razlog je sto je ne mozes imati i samo ti depresiju stvara i bezvezne nagone, a to je nelagoda.
( . ) ( . ) na sunce :D
Ovi sto se ne mogu kontrolisati kada vide zensko, treba odmah staviti na lanac i kakvu ima kučicu sklepati!!! TO SU OBIČNE ŽIVOTINJE! takav kozoheb kad siluje kaze "Izazivala, imala suknju na sebi"
Imal toplesa u Neumu? Ozbiljno pitam.
@mario.brokulic imaju babe od 60 godina :)
👍👍
Vi koji podupirete slobodu javnog pokazivanja ¢i¢a, da mi vas je vidjeti, da šetate tim plažama ne samo svojim majkama, nenama, sestrama, tetkama već i ženama i kćerima. Zanimljivo bi bilo vidjeti vaše reakcije na beljenje drugih u dve gore nabrojane.
Grudi su tebi zanimljive jer su "sakrivene", da hodas plazom gdje su sve zene u toplesu za dan bi ti prestalo biti interesantno. Na kraju krajeva svako ima izbor da li ce biti u toplesu ili ne i da li ce otici na plazu ili ne.
@ANTIANTROPOMORFISTA životinjo ako ne mozes kontrolisati osijecaje...treba te na lanac ko kera!
Sloboda ili bestidnost?
Sloboda! Eto rijesio sam ti to pitanje.
Dješ to zabraniti? Kome je to u interesu?
Cuj ovih policajaca rekli im da obuku grudnjak ahahahahah Ja da sam policajac ne bi joj reko da oblacu
Ma sta seru policajci eto oni ne vole gledat u zensku i rekli joj da obuce grudnjak ahahahaha
Francuska odavno nije Francuska ... primjera radi Tuluz.. jadni Franački narod će se uskoro morati boriti za najosnovnija prava njihovog roda i naroda.
@KoToKaze otkad su oni to jadni, a ovamo trećinu svijeta okupirali? Pogledaj Maroko, Alžir, itd.
sutra ce njegova 80% njegova djeca branit sexualne aktivnosti u skolama.