Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je zbunjujuci. Turisti nisu ostali u zicari na visii 3800 metara, to je samo nadmorska visina. Molim vas da ozbiljnije pisete.
sta se radi u ovoj situaciji kad trebas u wc :(
@BORDO DNK jooj , hahahah :) nasmijao si me... svako mjesto je dobro dok god se ima gdje otici u wc ..a sa zicarom je izgleda cista lutrija.. sve covjek konta 'ma , nisam valjda toliki baksuz;... zao mi je sto cicara za ovih dvadeset godina nije obnovila u sarajevu :(
Ljudi koji su na skijalistima imali tu nesrecu da ostanu po nekoliko sati visiti u zraku tesko se vise usudjuju na sjedisnice, drz se mora hvali kopno, u glavnom se koriste vucnicama. Bio je takav jedan slucaj prije par godina i na Jahorini.
Drz se kopna hvali more, lapsus
@Dr.mr. "mudar čovjek voli more, a plemenit čovjek planinu", Konfucije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća pa nama Talijani rade žičaru.
Ovo je kao u onom filmu Frozen.
Ovi su imali pravo adrenalinsko iskustvo ...
Zbog mogućnosti da se ovo ne desi u Sarajevu već 20+ godina ne grade žičaru !
@drugovi.carice hahaha..dobar