Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi ramazanski turnir.
Ima platu 550 maraka, 34 mu godine, nije se ozenio..ni kučeta ni mačeta i troši 70% plate na alkohol i cigarete. Dobrodošli u Bosnu.
Inšallah, Islam polahko zavladava svijetom. Allah dž.š. je odredijo da uz Ramazan bidne i Nogometno prvenstvo pa nevijernike namuku baci i da razumiju da se polahko moraju vladat šerijatskim zakonima.
koji lager louts....
Treba zabraniti nogomet i navijačko proseravanje.
@Feferon Ne ja ću na Rugby ili American Football jer to je pravi sport za muškarčine, grublji i siroviji sport, a nema nasiliničkog divljanja uz nacističku furku...
Blagodati alkohola u svom punom sjaju na Euru. Ukinuti se ne moze,pokusala Amerika prohibicijom i bilo jos gore. Sta je alternativa da se sacuva zdrav razum??
ne treba zabraniti alkohol. treba zabraniti budalama da piju alkohol. treba znati piti i nositi se s tim. nije piće za svakoga.
alkohol je majka svih zala
Ne treba zabraniti prodaju alkohola, nego prodaju flasiranih pica i narediti lokalima da toce pice u plasticnim casama, vidis da se ovi klosari samo flasama gadjaju.
nacugaju se u Švicarskoj ili u Italiji pa leti na brzi voz dok ne popusti
Ma samo nakrcaj zalihe i miran si ;) sve nosis iz hostela,apartmana, stana :)