Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da i ugostiti pametne ljude poput tebe.
Viva la France!!!!!! Najbolje protjerat goovvnna teroristicka nenoormmalna... Sve ih u Aziju i afriju odakle su i dosli.
TI TUP-ANE U ZIVOTU NISI PROCITAO NI CRTANI ROMAN A KAMOLI Kur\'an. KO POZNAJE ISLAM ZNA KAKVO VAZNO MJESTO ZENA ZAUZIMA U PORODICI I KOJU PAZNJU JE DUZAN MUZ DA JOJ PRUZI.ZENA JE STVORENA ALLAHOVOM VOLJOM OD REBRA MUSKARCA I ZATO NAS POSLANIK MUHAMED a.s.,NAS NAJVECI UCITELJ, DA JE NE PRITISCEMO DA SE NEBI SLOMILA .PORED SVE PROPAGANDE PROTIV ISLAMA IPAK,RECIMO U BELGIJI,VISE JE ZENA NEGO MUSKARACA KOJE SU PRIHVATILE ISLAM.... DA ZAKLJUCIM:DA SE MI VIŠE NE RASPRAVLJAMO,ALLAH UPUČUJE KOGA ON HOĆE,A U ZABLUDI OSTAVLJA KOGA ON HOĆE,ISLAM JE VJERA KOJU ĆE SVI NA KRAJU PRIHVATITI JER JE TO ISTINA,A VELIKO NEZNANJE VLADA.
@ada nisam nista do sad nasao sa cime bih mogao tvoju glupocu i nedostatak mozga da uporedim jednostavno te zalim, moje saucesce.. @prorok ti se nikada nisi susreo sa casnim Kur\'anom i zato ne pricaj gluposti procitaj malo druge knjige pa ces vidjeti da su prije 300 godina krscani smatrali zene zivotinjama nikako nisu govorili da su i one ljudsko bice. Nema sta puno si mi poducen i sa takvim mozgom ti si vec u evropskoj uniji razmisljas kao i oni....
Tako je Ado.
Ja sam za kulturu bez vrijedanja i nasilja, za stopostotnu demokraciju i u Evropi i svugdje. Neka oblaci svatko sta mu je volja ili neka se skida ali bez nameta. Meni licno ne smeta nitko. Za svakoga bi trebalo da ima mjesta na zemlji. Hvala.
Ma daj sta pričaš koja objava od Boga, on je to nešto sanjao! 500 godina ste vladali i živili u daščarama dok vam nije došla civilizacija s Austro Ugarskom i potjerala vas u... Eto zbog vas mi pošteni ljudi ni u Europu ne možemo, učinite nam uslugu i odselite se u Tadžikistan ili neki istan tamo vas fali!! Amen!
ma samo naprijed mmozes ti izdrzati ,zvucis kao otrcana i odbacena
Jao ljudi, što pričate o nečemu o čemu uopće pojma nemate?! Niko od vas veze s religijom nema! Žene se ne pokrivaju nikabom zato što moraju, bar ne one u Evropi, već zato što to žele tako! A ostale teorije o Muhammedu i arapima su vam naprosto smješne, zaključci glupi i vidljivo proistekli iz neznanja! Ja smatram da će ove rasprave i sva ova halabuka na kraju ispasti bespotrebna i smješna! Broj muslimana u svim ovim Evropskim zemljama vrtoglavo raste, tako da, kad pola populacije bude muslimansko, ovo će se ukinuti samo od sebe! Upravo je taj rast broja muslimana i doveo do ovoga, a s ovakvim mjerama se samo postriže suprotan učinak! I molim vas, ostavite se gluposti i zaključaka bez argumenata i znanja, zamarate!
Klipane jedan, u Kuranu Muahmmed a.s nije nista odredio, rekao niti naredio, to je objava od Boga dosla, kontas BOG-a. Ti izgleda ne kuzis korjen Islama? I de nemoj da te ko cuje vise da pises a kamoli govoris nesto tako.
je bo te tata ukakljenu u usta
@Prorok u pravu si mi smo neobrazovanida bi izmislili fashizam , komunizam.,gasne komore,konc logore.... ili da bi u misiji pokrshtavanja unishtili kulture citavih naroda kao shto su inke ili maje....imash pravo KURAN nije mein kampf...... Pa sta ces vise Turc muslimanii su vladali ovim prostorima 5 stotina godina i da su bili radikalni kao vi ili Spanci u Juznoj Americi ne bi ostalo ni uha krscanskog na ovim prostorima!!!!
Ibm Velid: E vala si me prepao sa tim strasnim sudom. Evo ja se ukakila! Kad ce se suditi? I od kada se to sudi? Skinem se gola i hocu bas...kome se ne svida nek ne gleda. Da se ti ne palis ni ne bi bilo tako bauuuu Pozdrav od Ade od mame Bide i tate Admira
E moj kaurine kome je religija donijela ista dobrog?Kapa dole svim iskrenim vjernicima jer oni jedini znaju kako se prastaju tudji grijesi.Mislim generalno na sve religije.
U ime humanostizabranite da pokrivaju zene.To je samo muska sebicnost i nista vise.Nisam ni za golotinju,ala turbo-folk pjevacice ali ni za pokrivanje.Mislim da se radi o cistom egoizmu s muske strane.