Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve izbeglice ama sve ih strpati u Francusku i Britaniju, a jedan deo na Američke nosače aviona i pravac u državu 13 Britanskih kolonija pa da uživaju u punoj demokratiji i slobodi.
E francuzi, francuzi, sta ste radili do sada, izgleda rus vas pokrenuo.
nema od toga ništa dok Amerika nerekne od sada ih zaista bommardujemo,kakva Francuska i njihov 1 avion,dok nčujem da USA ARMY nešalje bombardere B 52 koji nosi u sebi 32 tone bombi i neodpočne bombardovanje kako treba
Support le francais armee Zrinjski
Nemogu prodati svoje sranje od avion pa hoce malo reklame. Kvalitet kao francuska auta,sranje u bojama.
Ako su im avioni kvaliteta kao i reno, pezo...citroen, nadam se onda da su im bar parobrane svabe napravili. Nema bez svabe nista.
ISTINA O SIRIJI https://youtu.be/vrHrUAGMbAc
Samo rokaaaaaaaj bagru!
amere ili zidove ?
Sa sigurnoscu tvrdim da ce ponovo iscenirati napad u francuskoj,jer sve ima smisla samo kad se malo razmisli svojom glavom,ne sto drugi kazu..Ovo je projekat na duge staze koji nece stati jos dugo,nema nazad vise,ma jednostavno ne moze nazad a razloga je hiljadu..lp
Je li ono Miraž na slici gonja lastavicu? Jes' sila ova Francuska u p.m. Mi strašilo na ptice a oni borbene avione. Ejh, tugo moja.
mislim da se isil neće iznenaditi
super, pocnite u engleskoj
Budite onda spremni primiti jos izbjeglica...
pa isil granatiraju. sta je, sad ni to ne valja?
halal bombardovanje