Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze mi jaran u buca potoku cijeli dan neko rafala i puca a policija ne smije ni da dođe . Hahaha
sarajlijicacarsija3 Brate iz krajine uz tebe sam. Odeš nekom u kuću i paziš šta ćeš raditi. A kad ti neko dođe i sere na bligairhak iz obijesti kolcem ga preko leđa!. Izbjeglice i qurtzi palci. Nigdje žena i djece sve vojnosposobna stoka. Kolcem preko leđa!
ma nije valjda...
Dobro se smijte i lupajte minuse, yebe mi se. No pročitajte šta imam reći. Zlo Drugog svjetskog rata je došlo iz Njemačke i zvalo se nacional-socjalizam. Zlo iza Trećeg svjetskog rata će doći iz Rusije, i zove se Četvrta politička teorija. Nacistička ideologija je bila prvo puštanje u proizvodnju new age uvjerenja prilagođenih njemačkom miljeu-lebensraum za velike arijevce.
@Hogar Treći svjetski rat je "sukob civilizacija": prosvjećenog sekularizovanog zapadnog svijeta protiv "nazadnih" društava koje to neće. A Rusi čekaju priliku da na tim ruševinama naprave Ruski novi svjetski poredak, ne brabonjanje Kreše Mišaka, već onaj iz govora poganog Buša babe 1991. Nek nam je Bog na pomoći!
sarajlijicacarsija3 Glede Orbana. Njegov lijek i odgovor na čistu propast Evrope je isto kao liječiti velikosrpstvo ustašlukom. Krvoproliće i mrcvarenje do u nedogled.
sarajlijicacarsija3 Hvala drug. Ne znam koliko pamtiš ali čitava Evropa se pravi golema budala i glumi kako je sve OK isto kao zalupane zapjenjene komunjarčine po Jugoslaviji pred kraj osamdesetih. Prave što raskošnije proslave Dana mladosti, dok Sloba nosi pečenicu po Srbiji, viče "Niko ne sme da Vas bije" i organizuje jogurt revolucije, a Koča Popović i Bogičević se fataju za glavu.
@HODI I bi i ne bi se složio. "Ljevičari" što ne ispadaju iz dupeta centara moći i kojima su smisao postojanja derpaši i marginalizovane grupe frikova će skrenut svojim postupcima ljude u desno isto kao što je beskičmena IZ u Drugom svjetskom ratu otjerala muslimane u komunizam. Nacizam nije shvaćen kao ni propast SFRJ, ni u Evropi ni kod nas.
fasizam raste is dana u dan dokle
Fuj krstaši
@Miniii, zašto fuj ? Je li zato što su spriječili napade ?
Frizurice
Neka se nasipu racku nacisti svima
Nisu dzaba Le Pen dolazili u PC. Kad vidite ko je sve tuda prosao, mozete pretpostaviti sta im se sprema. Sve sami desnicari i fasisti, pocevsi od Rusa preko Izraelaca, Austrijanaca i Francuza. Cak je PC aparatura prizeljkivala i Orbanovce i Berluskonijeve da im dodju u posjetu.
Francuzi su muslimanska nacija, bolje rečeno arapsko afrička
Mnogo je više muslimana od ovih debila, mogli bi dobiti po pičci u svojoj državi ..
Ovo je dobar znak, budi se svijet!!!!!
Le Pen-ovci! To je samo pocetak sta je familija Le Pen zamjesila vlastitom narodu. 😒
cuj zamijesila svom narodu... neka treba njima muslimancina, nemaju ih dovoljno