Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi pokusavaju uci u Europu,ovih dana.Sve ih financira Saudijska Arabija,za kartu za krijumcare ljudima,cilj je samo doci u Eu.Kada dodju onda ce da oprave probleme i haos.A posteni Bosanac,ne moze nigdje iz Bosne.
Sto ne moze. Ano mojih jarana samo kukaju a svaki dan na kafi i bershci kupuju majcu da imaju u cemu izlazit i trebe barit. A niko posla nema sve ih majke hrane i cigare kupuju. Ko ce ih u evropi takve.
Sta bi sa onim islam je religija mira?
Kad pogledam samo domace muslimane kako lome crkve na kosovu,ruse krsteve,jeste sigurno:) Ove prave muslimane nema potrebe da gledam:)
Noz,pistolj i kalasnjikov su instrumenti u realizaciji mira:D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SAFF na aparatima !
kakvo ispitivanje ! u gitmo odma i ključ izgubiti .
ovo pravo smrdi. nekakav terorista bio zajedno sa americkim marincima u vozu, sasvim slucajno kako da ne. i onda ga oni svladaju. gledali smo ovakvih filmova mali milion.
Aha, garant iluminati isplanirali scenario , 'aj ne rise gatibo
Jašta , CIA ga poslala ! Hahahaha možda malo manje filmova da gledaš bilo bi ti jasnije !?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
poserem ti se na bradu
Čuj bradonja,sa bijelom kapom,naoružan kalašnjikovom puškom,šeta se željezničkom stanicom po francuskim gradovima,sta se sve potura islamu,dobro da ga ima imalo...
Čuj bradonja,sa bijelom kapom,naoružan kalašnjikovom puškom,šeta se željezničkom stanicom po francuskim gradovima,sta se sve potura islamu,dobro da ga ima imalo...
Ovo je strasno
Dos'o vakat da se naplate dugovi kolonijalizma,pljacke od Britanaca,Spanaca,Francuza i ostalih
sad ga javno na glogov kolac nabit u live prenosu :-)
Čim je musliman, odmah je terorist. Očit je rat protiv islama i muslimana. Nastoje nas omraziti pred cijelim svijetom.