Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad odoh u Francusku da registrujem firmu export-inport, djelatnost: proizvodnja, uvoz, prodaja na veliko i malo heroina, kokaina, marihuane, i po potrebi sintelan, placacu regularno porez, pa samo nek mi neko kaze da sam kriminalac.... Vremenom bih otvorio lanac malih kioska gdje se gradjani mogu nabrzinu nadrogirati i okrijepiti nekom od ponudjenih droga! Ocigledno buducnost lezi u legalizaciji svih kriminalnih aktivnosti. Ko vele kad vas vec ne mozemo zaustaviti da prodajete, daj bar da i mi sta cvaknemo. Svasta na ovom svijetu!
Ovi sto me dislajkuju ili nisu skontali ironiju u mojoj iznesenoj ideji, ili jesu pa dislajkuju jer hoce da prodaju drogu, nesta jest;)
@devilforever Nemoj da te zamaraju minusi. Ima dosta njih koji uopšte ne čitaju komentare već pucaju minuse iz zlobe :D... Jadno ali tako je...
Al Capone!!! ucite se djeco na tudjim greskama!
Ako uvedu pdv na drogu u BiH, sigurno će biti manji nego na brašno, mlijeko, so, šećer itd.
legalizacija pa onda porez
Hehehehehehehehe porez na drogu
Porez je za drzavu isto toliko efikasan kao penicilin za bolest. Doza zavisisi od bolesti.
Porez ide na nelegalno stecenu imovinu i prihode koje "nije deklarisao". Tip je vodjen na socijalnoj pomoci a imao je da se prepadnes. Od voznog parka do vila i vikendica. Bilo bi lijepo kada bi sa razumijevanjem bilo prevodjeno a ne po slobodnom nahodjenju.
Od svih narko-dilera ovog svijeta, ubode ovaj tu sreću da ga tretiraju kao poreskog obveznika. Peh pehova..:) Mada.... porez i legalizacija i jesu možda najbolje rješenje, u borbi sa nelegalnim tržištima...
hahahaah yebo majku
Čekaj, onda država postaje kao boss neki jel ?!? Možeš dilati na mom teritoriju ali ćeš platiti "porez"... E svašta...