Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amer De bogati kad si tako pametan idi u Francusku i daj intervju tko ce pobijediti da jadni ljudi ne idu glasati po kisi...
CIRKUS KAO I SVUGDJE U SVIJETU I NISTA DRUGO.....PREDSJEDNIK SE UNAPRIJED ZNA, A IZBORI SU SAMO POVJERA KOLIKO JE NAROD (STOKA) PROCENTUALNO POSLUSAN I NISTA DRUGO....SVI IZBORI U SIVJETU SU MONTIRANI I KANDIDATE I POBJEDNIKE ODREDJUJU DMONI KOJI VLADAJU PLANETOM, A NAROD......?? NAROD JE SVUGDJE SAMO ROBLJE I PO POTREBI STOKA ZA K.L.A.NJ.E...
Ima ova Le penova dobrih ideja. Kad se kod nas ne bi uposljavale Sandzaklije i Sipci, odma bi 100000 radnih mjesta bilo.
Jakog programa i u krajnje i u malo manje krajnje desnice. Antiimigracijom protiv svih problema. Što 90% Francuza ne govori drugi jezik osim francuskog nema veze.