Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce nesto biti pokazano sto ne postoji.......
Osama bin Laden je umro i prije rušenja WTC(koji je srušen od strane CIAi i MOSAD), a držali ste ga živog na VHS kasetama dok niste opustošili Afganistan,Irak i niste vi još stali. Postoje jasni dokazi da je slika ubistva ustvari fotošop a da vojnici koji su učestvovali u akciji su pogubljeni da ne bi Američki narod sazn'o da Amerika ima virtualnog neprijatelja,
Jes jes u pravu ste, on sad negdje karta sa Hitlerom i Bruslijem
Ne moze se objaviti ono cega NEMA :))) Takodjer, Bin Laden je sahranjen prema "STAROM ISLAMSKOM OBICAJU" - BACANJEM SA PALUBE BRODA U MORE?????????? HAHAHAHAHAHAHAHAHA AHA HA HA AHA HA AHAAAAA HA HA HA da nije ZALOSNO i JADNO bilo bi smijesno
Eto pročitajte na advanceu.Od 25 samo 2 su još živa. Da oni nikako u toj akciji nisu uhvatili Usamu ne bi oni pobili ove silovce. Egzekucija ovog obima na eliti američkih specijalaca mogla je samo doći u slučaju da je Osama zarobljen živ. Šta sam zapazio na netu po sajtovima eng. govornog područja,jeste,da imate one koji kažu da je Usama ubijen u akciji silovaca i imate one "Anti-vlada" "Anti-mass-mediji" teorije da je on ubijen prije,da nikada nije postojao,da je umro od zatajenja bubrega,i sl. Naivan čovjek ove anti-vlada teorije može lahko uzeti kao istinu radi toga što su kao neka opozicija službenoj teoriji.I to je većina vas pala.Ali malo ko od vas shvata da baš te anti-vlada teorije i proizvode CIA-ini labaratoriji jer vide da sve nati-vlada prolazi kod masa.A nigdje teorije ili vrlo,vrlo rijetko se može naći teorija da je Usama ostao živ i da je sada zarobljen.JUST AS THEY WANTED :) Ramislite malo.
Tipicna americka politika, zavarati glupe amerikance i pokusati zavarati nesto manje gluple evropljane.. Lazi me lazi vjerovacu svee hahha
Da samo 10% energije koju utrosite ovdje, iskoristite za nesto znacajno i konkretno, nesto sto bi vam donijelo korist, bili bi svi na konju. A posebno ovom Talibu pacijentu.
Zato il je lik izmisljen,il je umro jos davno prirodnom smrcu pa nemaju sta ni pokazati hihihiih.
ja sam čuo da su šiiti u stvari kinezi koji su prešli na kršćanstvo i da sada imaju namjeru da grade tvornicu auta na zelandu. majke ti šiiti nisu muslimani. ko tebe zadoji tolikom mržnjom.
Rafidijska (siitska) vjera je nista drugo do produzeni perzijski predislamski zoroastrijanizam s dodacima grckog neoplatonizma i perzijskog manihejstva, uvijena u vanjsko ruho slijedjenja Alijevih potomaka.
Nije Usama davno poginuo.Nije umro od bolesti bubrega. Niti je ubijen u akciji SEAL-ovaca. On je uhvaćen i čuva se u nekom od tajnih američkih zatvora.Ovi takozvani razlozi neobjavljivanja njegovih fotografija su obična podvala i gluparija. Nedugo nakon toga ti SEAL-ovci su izginuli u Afganistanu i ponijeli tajnu u za sobom u grob.Nakon objavljivanja raznih priča,Ameri na kraju su priznali da su ga uhvatili živog i onda pogubili.Ko bi pogubio najveću živuću bazu podataka islamskog otpora u svijetu?Neko možda bi ali Ameri kojima je ovo bio Džekpot sigurno nisu. Usama bin Laden će biti oslobođen na neki način i predaće zastavu imamu Mehdiju na vratima Palestine,inšaAllah.
đesi ba talibe šta mai, čitaš li večeras braću grim ili malog princa. čovjek umre od smijeha kad čita tvoje postove, lud si skroz, a i nick ti je dobar..
Samo se smiji,smijeh je dobar protiv bora na licu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zato sto ne postoje :)
Vaš čovjek, vi ste ga ubili !!! Normalno, možda se i ispostavi da nikad nije ni postojao !!!
@ bodyfeat izvrstan komentar uz jednu napomenu (osama ne mora biti izmišljen lik, može biti i stvaran), ali poenta je u tome da je cia je produžena ruka kapitalističkih fašista koji žele ekonomski potlačiti svijet neovisno o tome da li su muslimani u pitanju ili neko drugi i to čine jako uspješno (balkan, libija, egipat, sirija...)
kome ovi suplju prosipaju...pa zubic vila je stvarnija od tog bin ladena...