Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O bolesna američka nacijo, zemlja te crna progutala!
MA daj ba, ubili ga i ko fol odmah ga sahranili i to u more!!!! da su oni njega ubili (poznavajuci amere) oni bi ga na rukama nosili i slikali se sa njim i likovali bi zbog njegovog ubistva, ocigledno da su ocajni pa su ovo uradili...sreca njihova pa im nacija glupa i u sve povjeruju sta im se plasira kroz medije..
Braco Muslimani, borba za nasu stvar tek pocinje. Ima nas vise i pobjedicemo. Hvatajte se njihovih velikih gradova, to je nasa sansa. Zenite njhove zene, nek i nisu lijepe, samo uzimajte njihove tzv papire i pravite muslimansku djecu. Imamo hiljadu Bin Ladena. Najvaznije je da sta vise Muslimana bude u njihovim velikim gradovima, to je nasa sansa. Paruis London Berlina, Rim Bec Prag moraju biti nasi. MODRA BOJA NA BIJELOME PLATNU, SEST LJILJANA VEZENIH u ZLATU!!!!!!!!!!!!!! To je zastava nasa MUSLIMANSKA!!!!!!!! Semsudin, Zagreb, Ilica. Djaba Rusi djaba Kinezi, djaba Ameri i Svabe.
@elmedin,....stvarno si glup za tebe jeste taliban i da ti zena hoda 10 metara iza tebe....i ne govori u ime MUSLIMANA iz BIH ,JA BIH TOG COVJEKA PRVI zapalio kosti mu se ajkule naglabale . zivjela USA .
Braco Muslimani, borba za nasu stvar tek pocinje. Ima nas vise i pobjedicemo. Hvatajte se njihovih velikih gradova, to je nasa sansa. Zenite njhove zene, nek i nisu lijepe, samo uzimajte njihove tzv papire i pravite muslimansku djecu. Imamo hiljadu Bin Ladena. Najvaznije je da sta vise Muslimana bude u njihovim velikim gradovima, to je nasa sansa. Paruis London Berlina, Rim Bec Prag moraju biti nasi
OPET GRO.KCU KR.MAD IZ.MET.SLAM.SKA, IS.KE.NJAM IM SE NA TA.BUT HA.LA.HO.VOG PO.SRA.NIKA MAJ.MUN.HAMEDA PEJ.GOV.NERAI OBRISEM GU.ZI.CU KU.RAN.OM!!!
Znaci da vam objasnim ukratko osama jeste mrtav ali vojska USA nije objavila nijednu sliku vec su novinari u nedostatku fotografija objavili ovu glupu koja je lose uradjena od strane nekog mutavog novinara koji koristi paint a na internetu se takve vjesti sire kao napalm vatra pod vjetrom i uzima se slika koja je dostupna ta bila uzeli glupo lik uradio cao cekajte oficalne slike i pucano mu je u glavu ne zelite to stvarno vidjeti djeco
mrtvi fotošop!!!
KAD CE AMERIKANCI ODRADITI ISTO U SRBIJI I UBITI DRUGOG LUDJAKA RATKA MLADICA,TO DUGUJETE I TACNO SVI ZNATE GDJE SE ON KRIJE TOLIKE GODINE PO SRBIJI.
CUDNA LI CUDA,UPUCATI NEKOGA U GLAVU I OVAKO GA UNAKAZITI A DA PRITOME NEBUDE NI KAPI KRVI NA USTIMA.A NA FOTOGRAFIJI SU MU ZUBI KO BISERI.
Meni je ovaj covjek fakat lijep...
Ameri uskoro će i vama doći kraj!
bin laden je izmisljeni lik američke medijsko masonsko židovske propagandne, kao potreba za izgovor bilo kakvih s.ranj.a. lik uopšte ne postoji. ali na mediju postoji, baš kao i, recimo, supermen.
pu neda mi server da vam svima podijelim minus
Serb Terrorist \"C.h.e.t.n.i.k.s\" Celebreated Bin Laden attack 9/11 New York \"America you got yours, because of my Kosovo and Krajina America, thank you Bin Laden, he\'s not a Turk he\'s a Serb, Bin Laden \" Serbia always supported the Terrorists and their military was trained by the terrorists and Serbia trade and sale weapons to the Terrorists. Serbia has always been against NATO - \"Europe\" and U.S.A http://www.youtube.com/watch?v=Kuw3ONe4aKM&feature=player_embedded
Serb Terrorist IDIOTS Celebreated Bin Laden attack 9/11 New York , Stupid Serb Terrorist http://www.youtube.com/watch?v=Kuw3ONe4aKM&feature=player_embedded
Naravno da je montaža i zatvoren krug kompenzacija Bin Ladin - Bush - MOSAD(Izrael).Samo mi nije jasno kako glupi Ameri ne vide ovu prevaru koju eto nazivaju nas neki i glupima Bosanci vidimo odnosno da je tata Bush ostao dužan za naftovod koji je kupio svom sinčiću Bushku koji je onda morao kompenzirat za WTC tornjeve što je naravno realizirao vječni dužnik Amerike. OSAMA NIJE MRTAV 100%,ZAŠTO BI PRIKAZALI JAVNO SMAKNUĆE SADAMA HUSEINA A NA I OSAMINO??? POŠTOVANJE ZA ČOVJEKA KOJI JE BIO VEĆI DRŽAVNI NEPRIJATELJ OD SADAMMA???