Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je najcisca vjera a druga je stvar sto bolesnici prljaju islam i prikazuju ga kao zlo
Alaviti nisu Muslimani !!
Otkuda ti to da je islam nacistička vjera?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa cekajte da nije hakovano vidis sta svijet radi jest tesko amerikancima hakovat neciji sajt-profil i napisat nesto,ni jedan normalan covjek nebi ovako napiso mozda bude ddemant,amerikanci citaju svaku poruku na svijetu a da nemogu hakovat tviter il fesbok.
to bi pilo vodu, ali da se ne radi o shiitskim bolesnicima kojima je dan bez silovanja i ubistava praktično neproduktivan i beskorisan dan...
Kad ne vidite na oci, zakacili se samo oko silovanja, da vam onda malo objasnim. Valjda znate kako se amerikanci zastitnicki ponasaju prema zrtvama silovanja, koliko to guraju kroz filmove i serije. To je razlog koristenja te prijetnje jer same rijeci "desice vam se nesto najgore", ili bilo koji drugi sinonim nemaju ni blizu istu tezinu. Sad za sve ove retardinje, edonovi-profil prije svega, koji imaju nesto protiv sita ili sunita. Da li je moguce da je vasa mrznja zasnovana na osnovu razlicitih tumacenja istog teksta. Nemojte se sad praviti pametni, da mi pokusate objasniti da nije to samo pitanje tumacenja, da ima tu dosta drugih stvari, prvo zato sto ne zelim da ulazim u takvu tematiku sa osobama vaseg mentalnog sklopa, a drugo sto kad sve saberes i oduzmes na kraju dodjes do toga da je ukratko >jedina razlika sita i sunita samo razlicito tumacenje istog teksta
radi one starojupiterske izreke "nema se smisla kurcit bez pokrica" tvoja teorija za razliku od moje, ne pije vodu.
radi one starojupiterske izreke "nema se smisla kurcit bez pokrica" tvoja teorija za razliku od moje, ne pije vodu.
Bog kaznio svakog ko podržava režim u Siriji, vječno gorio u vatri, kao što će i ovaj. Sramota.
Bog kaznio tebe sto istu tu kaznu nekom zelis, a ovim putem i mene jer je tebi pozelih. Ti si protiv rezima iako nemas blage da je taj rezim mnogo bolji od onoga rezima koji bi eurozapad&ameri doveli nakon sto bi ovaj pao. Ko misli bolje Siriji, Asad koji je smatra svojom privatnom, ili ovaj drugi rezim koji bi nakon svoje pojave podjelio naftna polja na dvije grupe, "nema nicega" i "dje je ba ono nestalo"
Glup si, barem ne bi ginuli ljudi, Assad ubija svoj narod, stvarno moraš biti malouman da napišeš takav komentar kao što si ti napiso.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postovana gospodo koja komentarise bez ikakvog znanja. Gospodin na slici nije uopce covjek o kome se prica, nego je slika predjednika irana Hassana Rouhanija. A drugo, Alireza Forghani je covjek od 30ak godina, koji nema veze ni sa vladom, ni sa liderom. Nego je u vrijeme predjednika Ahmedi Nedzada bio zaduzen za provinciju na jugu Irana, i nakon nekoliko godina je smijenjen. Toliko informacija onima koji su jako "pametni"
pa ovo je namjesteno tako covjek uopste nista nije reko to je politika samo taka da budale vjeruju da podrze rat u koji ne smije amerika sama da stupi pa treba da je drugi podrze
joj pun mi vise ku**ac ovih prijetnji, kojekakvih fimcica, facebooka, interneta i stalih sranj*a..... na kraju ce fasovati tamo neki jadni turista koji se uputio iz europe preko bliskog istoka ka kini i slucajno naletio na neke mudzahedine koji nista drugo i ne znaju nego tako neke nenaoruzane ljude maltretirati... ponjamke ti se u zvale Forghani....
Kretenu jedan serem ti se na taj mozak bolesni... cuj silovat tacno su ove Sije rak rana islama...
OVA POLITIKA ZADNJIH 3 MJESECA JE POSTALA SVAGDJE U SVIJETU ŽIVO PODJEBAVANJE
William Francis Buckley was a United States Army officer and the CIA station chief in Beirut from 1983 until 1985. His cover was as a Political Officer at the U.S. Embassy in Beirut.
Pa ovaj internet i kojekakvi snimci bi zavadili dva oka u glavi.. Sada mi kao komentarišemo, što je neki zamotani lik "kao" rekao.. i usput se pozivaju na događaj iz 1984 godine, kada se pola komentatora nije ni rodilo.. A plus, kome ovakav snimak odgovara, u ovom momentu...
ja koje smo mi ovce, nama da mediji napisu da smo se usrali, mi bi odmah isli gace mijenjati. ko je ovo potvrdio? ko garantuje ciji je to profil? sta vam je ljudi? i sadam je imao hemijsko oruzje za masovno unistenje, tako je pisalo, na kraju ni sadama ni oruzja.
Savjetnik ajatolaha...u koju dzamiju ti ides da mi je znati?
Postovana gospodo koja komentarise bez ikakvog znanja. Gospodin na slici nije uopce covjek o kome se prica, nego je slika predjednika irana Hassana Rouhanija. A drugo, Alireza Forghani je covjek od 30ak godina, koji nema veze ni sa vladom, ni sa liderom. Nego je u vrijeme predjednika Ahmedi Nedzada bio zaduzen za provinciju na jugu Irana, i nakon nekoliko godina je smijenjen. Toliko informacija onima koji su jako "pametni"
kad je ovako hrabar i pametan neka tvituje svoju adresu pa će mu ameri naštelovat profil jednom raketom
Hoće da ga Tomahawk poseti
I on mi neki vođa :)
Eto Obama se nasekirao, ne zna jadan šta će sad...