Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašizam i nacizam se odavno rehabilitiraju u EU. Meloni je deklarirani fašista i nacionalista samo se "umilala" vodom iz soroševe česme pa nije na udaru medija - naprotiv mediji je promoviraju.
Tito je za ovu kalasturu gospodin
Meni je dedo pricao da nista bolji nuisu bili komunisti od fasista za nas Bosnje ...svi su nas gledali samo kao ovce za ostvarivanje svog cilja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A šta su ono radili talijanski fašisti na Jugoslovenskom tlu? Sadili cvijece možda, ili su bili okupatori, to niko ne spominje.U bježaniji su talijanski fašisti zaradili ono što što su zaslužili.
Ma Musolinija vi oživote
JOSIP BROZ TITO 4.maj 1980 najveća sahrana u istoriji čovečanstva https://www.youtube.com/watch?v=Q7Txj43GmYA
Tito institucij svijeta. Da je bogdom nas drug Tito ziv bilo bi bas veselo danas hahahha
jel usput spomenula sta su italijanske horde radile po dalmaciji i ostatku rejona Yu.... ah da majcice tereze nisu nist radile ko ni oni povaljani u blajburgu
Ja sam zato da se istra anektira i bude dio Italije….Pa da Plenki dodje malko kod našega Komše na savijet i da malo zameze sa Vuckom da se raspita kako to dalje ide , a da ih posluzuje Dodina mala….
Ja znam da je Tito ubacio jednog u fojbu Sofije Loren.
Istra, Dalmacija, Slavonija, Dubrovačka Republika - imaju legitimno i istorijsko pravo na državnost. Hrvatska ih samo koči i sprječava da ostvare svoje pune kapacitete.
Hrvatskoj Tito ne treba, kažu da im je bio loš. Evo prilike da vrate Italiji Istru i pola Dalmacije, što im je on i oslobodio. A ne bi imali ni državne granice da ih Tito nije postavio.
Krenulo je, sad uzimaju Istru.
GOVORIO JE CUVAJMO BRATSTVO I JEDINSTVO. SAD SVI ZELE DA UDJU U EVROPSKU UNIJU,A DOK JE TITO BIO ZIV SVI SU HTJELU U JUGOSLAVIJU.
Izdiže se fašizam.
Ma kad odes u Portoroz i Piran,kao da si u Italiji. Samo teritorijalno su u Sloveniji..al sve mirise na Italiju. Nikad nisu halalili Titu sto im je uzeo Istru. I Trst zamal tog maja 45.
odes u kopar kada tamo titov trg
Partigiano portami via ooo bella ciao bella ciao
Meloni je uglavnom u pravu. Hrvatska se kroz vijekove širila na račun Slovenije (nekada je Slovenija obuhvatala i Slavoniju i Zagreb tzv Sclavonia) onda i na bošnjačke i vlaške (čitaj talijanske) krajeve Dalmacije i ostatka primorja. Potez od Karlovca do Knina, uključujući i Cazinsku i Bišće Krajinu jesu jedina prava Hrvatska.
Sve ostalo je otimačina, i nastalo je na ovakvim egzodusima, pokatoličavanju i pohrvaćenju. Eto imamo 1993. kao primjer. Takva im je čitava povjest. Ne opravdavam italijanski fašizam ali poznato je koliko jama, koliko pokolja su izvršili tzv antifašisti nad Bošnjacima od Krajine i Kulen Vakufa do N. Pazara i Hadžeta. Masovne grobnice koje nisu nikada ni otvarane.
To je ono kad od skole imas veliki odmor i knjige od treceg razreda.
A ne spominje Musolinijeve Talijane, fašiste koji su htjeli cjelu Dalmaciju, koji su vršili teror po Dalmaciji, Meloni možeš Titu po pušiti, mrtav vas kompleksira fašistička stoko