Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reći, Finska, zemlja snova o kojoj bosančerosi mogu samo sanjati.
-20 -30 stepeni zimi, ljeta nema, djaba im sve pare.
zato imas pare i odes da ljetujes gdje hoces ,ovdje kod nas ne ljetujes nigdje i jedva prezivis zimu
Citao sam podrobnije o ovome i to znaci da ne bi vise bilo drugih beneficija poput djecijeg doplatka, pomoci za stanovanje, invalidnina i druge socijale nego bi osoba sama sebi odredjivala i balansirala troskove svega toga sa ovim dzeparcem.
satana perkele vittu!
1/2 litra piva 4-6€ u kafani, soba za studente 250€, kirija 12-20€ po m 2000€ u helsinkiju je slabija zarada. Znaci od 800€ nemozes ni zivjeti ali ni umrijeti.
Imaju u planu davat mjesecno 1200? samo lezi i svakog 15 hodi didi
800 € - hej ba mozes zivjeti ko hadzija. Koliko kosta kirija za trosoban stan,kutija cigara,1kg hljeba,jedno pivo, grijanje za jedan mjesec...?
Ovo bi ih navodno kostalo 52 milijarde eura godisnje. Nisam siguran jel ovo mijenja socijalu ili sta. Dobra je stvar ako mijenja socijalu jer ti daje opciju da ti sam biraš i plaćaš usluge školstva i zdravstva i ostalog sa parama koje dobijes. Tako potices konkurenciju u tim granama.
U prevodu, imas ovoliko ako ne zelis da radis a mozes a neces ..mosh biti (pena) pjano a imas 800€. I dodje ti svaki dan ...rodjendan..!
Eto vam sad Balkanjerosa hihihihih
Za porez 430 eura.