Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bog je trenutno nedostupan. pokušajte kasnije.
commiemarshhal , ...prazna mu baterija , il je u nekoj rupi medju bosanskim brdima pa nema signala .
Mozda se mijenjo Sa djavolom/sejtHanom Pa zbog tog ovoliko sranja na planeti??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka Cast.jest da ces sada biti Diktator Al hebig ga...tako je to kada nize strasti vladaju...
Ovaj lik nije normalan, a jos ludji su ljudi koji ga podrzavaju. Bez obzira sad ateista ili vjernik, lik ima planove da ubija i skroz je diktatorski nastrojen i ne poštuje nikoga živog.
hahaha
Kul fazon.. da porobis vlastiti narod
Da je musliman proglasili bi ga ekstremistom.
duterte je ateist al ne smije da kaže jer na Filipinima živi puno katolika
@malimrav kao i sve miroljubive vjere
"Kontroverzni filipinski predsjednik.." Da nije šta rodbine Dodiku?
Iako kontraverzno stanovište, čini se prilično argumentovano. Naš narod je vjerovao u vanzemaljsku (božiju) intervenciju, pa vidimo gdje nas to dovelo.
Sto bi ovaj uskoro mogao dobiti adekvatan odgovor. Drzava mu ima izvanredan geografski polozaj za taj odgovor ....hahha
Sto god je dizajniralo ova nasa tijela je barem milion puta inteligentnije od covjeka, ili je bilo. Nekada treba zatvoriti oci, prepustiti se masti i vidjeti neke stvari. Ako je nase culo vida, nasi organi, srce, mozak (ljudski um da ne ubrajam), nastalo samo od sebe, koji svi rade sami po sebi, svaki dan, svaki minut i svaki sekund, sve te slozene operacije koje doktorima daju glavobolje i cine ih teskim alkoholicarima i ovisnicima o drogi, onda je to stvarno neka zajebana slucajnost.
Ništa nije nastalo tek tako, "samo od sebe", ali je pogrešno i sve pripisivati božanskoj intervenciji. Hoking je davno rekao nauka ne može niti potvrditi, niti negirati božije postojanje, ali ga nauka čini nepotrebnim. Što znači da će prije ili kasnije sve biti logički objašnjeno. A mislim da su osnovni zakoni funkcionisanja živih organizama manje-više poznati.
Čovjek je samo pametnija životinja od ostalih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast. Covjek ne vjeruje u pravosudni sistem koji je svakako u tim zemljama korumpiran, isto kao kod nas. Sto dzaba trosit pare na iscrpljujuca sudjenja. boravak u zatvoru kad se sve moze rijesit po kratkom postupku. Kamo srece da kod nas jedan dodje i pobije ovu politicku gamad i lopove.
@patos greska je bila upravo to sto ih je pustao zive sa Golog otoka. Od te gamadi je poteklo mnogo ovih danasnjih fasista.
@malimrav kakvi masoni i Tito?? Nije zar da vjerujes u te teorije zavjere iz Arke i Treceg oka? Covjek je drzao bagru pod kontrolom na sebi svojstven nacin a ovi danas ce prije bit da su u kakvom zavjerenicko hijerarhijskom sistemu ili vise njih pa su razjebali onakvu drzavu. Vidis da nas pred svake izbore polarizuju raznim sranjima a ovo sad je vrhunac sa ovim kurcevim referendumom. Dok se ne digne kuka i motika i kreteni zivi zakopaju necemo ni imat drzavu.
nisi ti više vjernik, ti si već agnostik a uskoro ateist.
Shvatio da boga nema😉 sto prije i drugi shvate bit ce svima bolje....
ako iko ubije boga to će biti internet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nije čito pajdu Ničeta
Dobro da nije pitao Srbe