Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pizdi kastro, ko tebe više šta pita, idi mijenjaj pempas.
"Moj djedo znao je reci da se komunizam, prehlada i mahmurluk najteze istjeruju iz insana i da je za svaku boljku potrebno lezati: za komunizam u zatvoru, za prehladu 'nako, a za mahmurluk u dobrom snu."
Kastro je skolovan i obucen od strane Vatikanskih Jezuita kao vecina lidera u svijetu kao npr Bil Klinton. Komunizam su izmislili Masoni i Vatikan da UNISTE RELIGIJU u zemljama gdje nisu imali kontrolu tj Rusija,istocna Europa,Kina,Kuba. I to im je poslo za rukom jer danas je vrlo malo vjernika u istocnoj Europi i Rusiji koji se vise vole drogirati,kurvati a pate za Zapadom.
Svzkih 100 godina pokusava zapad da osvoji Rusiju i svaki put (obicno u zimu) se povlace kada dobiju po nosu. Amerika nas je odbranila 96-e ali su danas jos gori fasisti
Ovaj klix magnet za maloumne
Viva la Comandante!
Haha, sta ovaj stari prdonja sere. U svojoj zemlji nista nije napravio, a 50 godina na vlasti, bjeze mu ljudi u trulu Ameriku, toliki je prosperitet napravio na Kubi :))))
Za sta su se borili, da starog prdonju naslijedi njegov brat i da imaju 20 dolara prosjecnu platu, a auta iz sezdesetih jos :)
E moj Kastro blizu si ti toga samo nije bas sve to tako,cionisti zele ruske resurse a to rade preko amerike,za cionste narod je stoka, i njih ne interesuju zrtve bila to djeca ili odrasli to smo vidli po Gazi,izrael ubija 500 djece raketama amerika aplaudira i jos im salje naoruzanje da mogu dalje ubijat,amerika je u raljama cionista i kad li tadli pojavice se oslobodioc amerike,tad ce prestat ratovi ubijanje.rusija okupira krim mada to nije okupacija narod se izjasniko kako se izjasnio oni sankcije,izrael okupira palestinsku zemlju ono prigovor kao et nemojte ono nije fer,svaku rezoluciju protiv izraela amerikanci stopuju bila demokratska ili ne bila,pa se pitamo dje je tu demokratija,nema je amerika je okupirana zemlja od cionista i bankara.
Kastro cijeli život muku muči sa pokvarenim Amerikancima, jedino on zna šta se stvarno dešava i koja je prava slika svega toga. Ne bih rekla da se Amerikanci toliko potčinjavaju, nisu oni neki slabići koji služe cionistima.