Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o tome da je Ontario država i nema status pokrajine u Kanadi kako jedan iz Ontaria na ovim komentarima prošle godine reče, da federalna policija RCMP (odnosno GRC na francuskom) više ništa nema sa Ontarijem, i kontrolišu još samo autoputeve i ništa više. Jesi li momčino sad vidio kako RCMP nema ništa sa Ontarijem ? Živiš u Ontariju i ne znaš za status Ontarija u Kanadi. Toliko o tvom argumentu o državnosti Ontarija navodeći da federalna policija RCMP (GRC) kontroliše samo autoputeve.
jesi ti siguran da ne misliš na Quebec? oni se furaju na samostalnost, ne znam što bi neko iz Ontaria to govorio.
@kafanski_cojk, ne mislim na Quebec. Neko naš iz Ontaria je to govorio ovdje na Klixu jer je tvrdio da Ontario nije pokrajina/provincija, misleći da je autonomija isto što i državnost.
i ne pitaju vise nista....odma pucaju
Nisu odmah pucali, već su opkolili taxi u kojem se Aaron nalazio, i u kojem je dečko aktivirao ručnu granatu prije nego što je RCMP otvorio vatru.
Pa znaš ono, da te pitam nešto? Pucaj! đes ba refleksijo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)