Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mos lako da se desi da ova napipa corku pre izbora
@patos apsolutno se slazem
Hoćel biti protesta po kalifatu zbog ovih sramotnih poteza FBI?
@Mozgarev Dobra 😂
BiH mediji nisu objavili exkluzivnu izjavu Trumpa, koje zemlje i režimi finansiraju kampanju Hillary !
Besposlen pop prasice krsti!
Joj sta rade ovi ameri. shega ziva. bas da se to desi par dana prije izbora. moras biti defektan da ne vidis da je sve ama bas sve ustimano.
Evo svaki put kad iskoce sa ovim "mailovima" iznova pokusam da skontam sta je u pizdu materinu toliko bitno ako je imala privatni server? Pa ako su "povjerljive" informacije a ona ih drzala na privatnom serveru koji je unisten, u cemu ovolika drama? Trump bukvalno krije milijarde dolara na offshore racunima, poreze ne placa od kako ga je babo napravio u materi, al' ne, hajmo se mi zajebavat oko emailova eto kao od emaila zavisi cijela planeta. Cuj, dje ces obrisat mailove...
Iz ugla struke, pokusacu ti laicki napisati: Serveri na kojima je ona imala mail server nisu bili zasticeni prema propisima. Samim time, bili su otvoreni cijelom svijetu, odnosno onima koji to i traze :) p.s. Kako se mi medjusobno vazda trpamo u kosheve "evo pljuje SDA, mora da je SDP", "evo pljuje Hilarry, mora da je za Trumpa" i tako dalje, moram naglasiti da me zaboli taki i za jedno i za drugo :) poy
@Satch kinezi su narucili to..citali su im sve povjerljive informacije.. hillary je obrisala 30 000 emailova oznaceni kao "top secret" .. prodavala je ameriku kinezima..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da je valjala ne bi se bil svalero
u pravi cas
@mirrorce pritisak javnosti
djecije igrice...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda da su u FBI skontali da gori guza.. pa se sjetili casti? ;)
Kada glupi Ameri shvate, da Putin u stvari zeli Hillary kao protivnicu...bice im kasno...
...mahala se da je sveta hilarija iskala "droniranje" asanža...
@commiemarshhal vec mu je pobila izvore
@commiemarshhal https://youtu.be/uJtZcFmUtvo