Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi covijek....nit ga j....at ni ih kuci voditi ove UN-ovce....sto oni mogu razmatrat i strucnjake slati gdje god im se prohtije....sta bi zaradjuju na jadnoj sirotinji,sijeku sumu da mogu kamarit papir od izvjestaja,a boli njih....oni lagano neko vino otvore i crkaju od smije....fasisticu i cionisticku m...er
"Tražimo da stručnjaci UN-a koji se nalaze u Siriji brzo odu na teren i obave neophodnu kontrolu. Ako sirijski režim nema šta da krije, neka kontrola bude odmah provedena", kazao je Fabius. Je li on uzeo u obzir to da dio grada u kojem se dogodio navodni napad NIJE POD KONTROLOM SIRIJSKE VLADE !!!!
Šta se UN mora miješati u rat u Siriji. Što ne upozorava na zločine Amerike i Izraela, koji svako malo tuko koga stignu i kako stignu.
U mene tetak tetku udarao hemijskom, nije imao pruta