Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igaju se s\\ nama ko macka sa misem...sta ces moze im se pa neka su nek nas dokrajce do kraja...
ej Pipane jesi je polizo kad znas da ima dobar ukus :)))) joj bosanskog pipana :)
Hvala Tanji divna je u svakom pogledu a ovom sto bi je opalio eh san je san a ti samo sanjaj o dami koja sigurno ima jako dobar ukus! BiH4EVER!
ma ebo evropu treba se okrenuti premo istoku da se oni hoce ujediniti turska,iran,irak,sirija,egipat,saudija.jordan.. e to bi bila liga prava:DD
102 glasa ZA 1 PROTIV (pretpostavljam Anna Maria Corazza Bildt) 2 SUZDRŽANA
Glasanje je prošlo vrlo uspješno. Amandmani godpođe Fajon su ogromnom većinom usvojeni u LIBE komitetu (1 glas protiv, 2 suzdržana). U novembru se o ovom prijedlogu glasa u plenumu EU parlamenta
vjerovatno joj je stari bosanac cim se ovako zalaze za bosnu
@Ters...baš si ters...ako ti nemaš para imaju drugi.... @ dum dum...glupane glupi a šta misliš da bi ti dozvolila? Umišljeni glupan!!!
pa kad je to glasanje vise??
Nije losa ova Tanja opalio bi je ja....
Svaka čast gospođi Tanji Fajon i gospodinu Jerki Kacinu. Zbog njih sam počeo mijenjati stereotipno mišljenje o Slovencima.
...ma šta će mi bezvizni režim kad nemam para da igdje putujem
Zgazi nas nacisticka zmija Koracca i njen muz Carl Bildt.