Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno nešto pametno iz eu
Konacno da i EU nesto urade a da im SAD ne naredi....
Oduzeli su im 90% teritorija i sad zele da priznaju Palestinu licemjerstvo EU..!! Kao i prema Bosni..!
Rekoh vec davno. Svi ce priznati Palestinu, a Izrael ce nestati do 2020.
A je li BiH priznala Palestinu?
http://uk.reuters.com/article/2012/11/30/uk-czech-palestinians-idUKBRE8AT0P020121130 Evo članak o Češkoj, kako vas nije sram tako lagati?
pišete gluposti, ove navedene države dole su povukle priznanja i suzdržane su, ta priznanja su se desila za vrijeme komunističke okupacije. Češka je čak glasala protiv 2012 godine.! Malo se informirajte!
Moguce je ponistiti odluku nemoj pametovati kad ne znas.
evo ti wiki pa čitaj: International_recognition_of_the_State_of_Palestine dole pod češka, vidjeti ćeš da je uložila veto na to priznanje 2012, da ga je poništila!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Benjamin Natanjahu u opuštenom razgovoru sa prijateljima i rođacima, a koji je tajno snimljen govori o Palestini i Palestincima. "Treba ih samo napadati i to tako strašno da ih izludimo....", Obavezno Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=Hn6UwrMn5DY&list=PLBIhoQyyb6zlkf_lyySEvIhLAUeMBmrcc&index=51
Obzirom da Amerikanci zadnjih godina sve manje pokazuju veceg interesa Za rjesenje izraelsko-palestinskog problema EU treba napraviti iskorak i aktivnije preuzeti ulogu lidera u rjesenju tog problema, jer je to pred njenim kucnim pragom. To EU - priznaj Palestinu!
Narod Palestine je taoc vlastitih terorista Hamasa, kao i kolateralna šteta cionista Izraela koji šire teritoriju.
Da nije hamasa, palestina bi bila čitava, ne prosipaj se. Hamasovi drža kao taoce palestinski narod po bolnicama kućama, nakon čega ih ovi iz izrela raketaju.
Šta reče, previše gledaš vijesti, navedi izvor odakle se ti relevantno informišeš, da vidimo? Opet ponavavljam, Hamas koristi civile kao taoce, koristi se samoubicama i raznim ideološkim propagandama, nisu nikakav dostojan, normalan i ustrojen oblik otpora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast. Pokazali smo da smo bolji ljudi od Amera
Ništa ovo neće proći. Njemačka nije za tako ni pola ostalih koji do sada nisu priznali Palestinu neće ju ni sada priznati. Tako je to.
sve ce to dodik batalit