Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite nam otvoreno ako planirate 3 svjetski da znamo da se pripremimo sa bunkerima.
Napokon skontali u Evropi AKO NE HRANIŠ SVOJU HRANIĆEŠ TUĐU VOJSKU. Vazda bilo
Zato dolaze Svabe i hoce da nas ubace u NATO,to bi za nas bila totalna propast
Nećemo u NATO. Ako Europa zarati sa Rusijom moraće i Turska.U tom slučaju Bosna će biti devastirana jer je dio južnog krila.Samo svoja posla.Mikroekonomija, civilna zaštita,gerila po potrebi.
Ko krene da vrši nekakvu mobilizaciju koja je naravno protuzakonita sačekati u mraku i kocem u glavu.Kao što su uvodili protuzakonit lokdaun tako će pokušati gurnuti našu omladinu na ruski front.Što je protuzakonito.ALi ti banditi koji su oteli državu ne poštuju nikakve zakone.
Kuha se izgleda to pravo