Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako u Jugoslaviji nije bilo NVO ? Zato što NVO JESU strani agenti jer ih plaćaju vlade drugih zemalja da organiziraju proteste i ruše vlast koja ima se ne sviđa. Primjera obojenih, baršunastih, narandžastih i drugih revolucija je bezbroj a u svakoj je učestvovao NVO.
NVO je oružje meke moći Zapada da izaziva nemire u drugim zemljama i drži ih u pokornosti. Sve se koristi kao oružje zašto ne bi i ljudska prava (Citat Savjetnika za nacionalnu sigurnost SAD Zbigniewa Bzezinskog)
Jao glupe analize, ako je zakon u stilu kakvog je Rusija ima, ne znači nužno da je proruski. I Idi Amin je imao sigurno skoro pa isti zakon pa nije prougandanski. Diktatori imaju iste metode, ali različite ciljeve, Gruzija je već skoro 20 godina na ratnoj nozi sa Rusijom.
Ako Srbi i Hrvati na svojim teritorijama žive kako žive, možda bismo barem mi Bošnjaci mogli sebi obezbjediti Šerijat u svojim sredinama?? Ako smo muslimani, ne možemo bito protiv Šerijata.
Da li biste na referendumu, lokalnog karaktera, glasali za uvođenje Šerijatskog zakona, barem tamo gdje žive Bošnjaci muslimani?