Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno treba biti malouman pa prihvatiti da ti ubrizgaju neku nepoznatu, nedovoljno ispitanu tekucinu protiv jedne banalne bolesti. Za koju vecinom i ne znas da imas dok se ne testiras, testovima sa sumljivom tacnoscu.
I hajde sad da čovjek ne postane šizofrenik. Pazi oni ispituju još uvijek lijek a ovamo se vakcinisalo njih milione. Pa mislim si ono hajte molim vas, kao da sam Hrvaaat postal
@fbUser1604348432 Glup si, jedno je vakcina a drugo lijek. Mijesas kruske i jabuke, jos gore mijesas banane i zupcasti remen!!!
Sad će teoretičari zavjere opet naći nekakve lazne video da šire špekulacije