Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roberte paglu si ko racku.
Turska osuditi genocid koji je pocinila nad Armencima?
Turska i jeste istocna zemlja, islamskog predznaka. Neka se slobodno okrene Arapima. Kad ostanu bez nafte nece ni Arapi ni Turska znati kuda sa sobom.
smrdljiva srbija ljubi guzu turskoj zeli da bude ekonomski prijatelj srbi mora te se sloziti s realnoscu bez svijeta vama nema priuteta a vi mozete da mrzite samo samih sebe neznam odkale vam toliki buk mrznje dali vas crvka ili rodijteli uce da mrzite ili volite vase komsije?
TA SMRDLJIVA TURSKA I JESTE AZIJSKA DRZAVA. SAMO 3% POVRSINE SMRDLJIVE TURSKE SE NASLANJAJU NA EUROPU.
@Emir, iks Evo ti razlog zasto to sto si zamislio nece funksionisati: http://www.youtube.com/watch?v=K0PuTfrZnbs&feature=related
teraj bre u Aziju turke i druga muslimanska gofna iz Evrope, kao sto su bosnjaci,
@samozavas pa ja ne znam koja je kod tebe logika ali znam da su kod mene cinjenice. vidis, neko ko ima naoruzanje JNA protiv nekog ko izradjuje puske po podrumima i garazama, je, ne znam ni sam koja logika i da li je logika....trebam li te napomenuti koliko je JNA bila mocna, ne u regiji vec u svijetu? neko ko je krenuo u borbu-opstanak u yugosport tenama i u trenerci, sa rejbankama na glavi protiv nekog u vojnoj uniformi sa izglancanim vojnim cizmama je.....je li logika? neko ko nije imao ama nikakve mogucnosti na odbranu, kome je bio uveden embargo na oruzje protiv nekoga ko te je opkolio i drzi te u obrucu 4 godine sa 4-tom vojnom silom po naoruzanju i spremnosti je isto neka logika????...do sutra bi ti mogao ovako....laku noc
@samozavas---Tebi nije dobro izgleda! Onako kako si se \"ukazao\" ovdje tako ces nadam se i nestati...
sa istoka su i dosli, da ne kazem porobili pola evrope, pa sto da ne idu tamo? A ne vidim sto ih usa ne primi, lako je tudjim gloginje mlatiti.
@no name Da da poznata mi ta logika i prica znaci Srbi kuk.av.icki nap.adali vi se hrabro branili. Onda srbi k.l.al.i samo zene,djecu i starce a vi hrabro bra.nili kako ste to onda tako slabo bra.nili hehehe lu.z.er.u onda vi ste ub.ijali samo če.tn.ičku voj.sku ni jednog civila ce.tn.ici pob.ili 300.000 ljudi a na kraju ra.t.a 100.000 mrt.vih Onda na kraju ra.t.a kad ste se raz.ljutili nao.ruzali i krenuli (jer do tad ste kamenjem ski.dali tenkove i avione) nato vas sprecio i pomogo srbe tako sto je bom.b.ardo.vo strat.eske polo.zaje muslimana Pa onda vi ste se hrabro krili u gradovima među civilima dok su če.tn.ici se krili u sumama itd itd Poznate te mi te lovske price da ima jih jos znam
turska je na istoku? A zasto svi moramo biti ISTI,I ZASTO SVI MORAMO BITI ZAPAD,to nije prirodno,to nije demokratija.pa nije nam valjda zivot jednobojan.
Ajde Roberte, ucini nesto da se Mexiko prikljuci Americi kao 52-a americka drzava. Kad to napravite Tursku cemo iste sekunde primiti kao punopravnog clana EU. Pas ti m...r!!!!!!!!!!
Turska jeste dijelom Evropska a dijelom Azijska zemlja. Istina je da EU tj. pojedine njene članice se ne mogu pomiriti sa tim da jedna islamska zemlja može biti članica jedne hrišćanske zajednice. Zato se stalno traže nekakvi razlozi o neprimanju Turske u tzv Evropsku Uniju. Čudno je i da je jedna Grčka primljena ali su tu već u pitanju geostrateški interesi prema istoku.I Rusija je dijelom Evropska zemlja pa je niko i ne spominje za ulazak u EU. Isto kao i Turska će proći i Albanija a BIH će možda i ući u EU za dvadesetak godina i to možda zahvaljujući susjedima.
Roberte yeebem ti dijete u po piichke. Pa zar oni nisu na istoku konjino deebiilna???? Cuj neko ih gura na istok. Pa sta bi sad trebao zapad da uradi po tvom? Kako mi se gade ovi pametnjakovici koji pred kraj zivota hoce na svaki nacin da privuku paznju na sebe. Idi ako si toliko liberalan pa preseli u Anadoliju i dokazi svojim primjerom koliki si demokrata matee ti yeebeem posranu. Osudjivati Evropu koja je udomila najmanje 6-7 miliona istih tih turaka za kojim ti places. Nadam se da ce se naci neki evropljanin da ti prospe mozak na sred ceste djubre jedno luudo.