Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Bosna samo Bosna!
Sta se bunite bosnjaci pa vas je vise u Skandinaviji nego u BIH .Zna Bildt koji ste vi supci pa zato vas i nece u EU .Vama nigdje nevalja kada ste vani kukate za Bosnom kada ste u Bosni vi bi vani ,niste vi za niggje zato vam i tako rade jer neznate ni sami sta hocete.Nevalja vam Jugoslavija a hocete u EU NIKADA .
Vidi ovog paksu Bildt-a, bogatili se preko nasih ledja, smijali se nasoj sudbini i sad se nasao da dijeli savjete. Dzaba im, ima Bosne gore je prebrodila i ovo ce!!!!
Moj\'PIPO\'teparole su odavno nestale sa komunismom,nama predstoji borba za OPSTANAK.
Odkud ovaj kretene na naslovnici ovog teksta.Ovaj ce glave doci BiH,SRBIJANSKI \'AS\' U SVEDSKOM RUKAVU.U Eropsku uniju sad mogu svi iz BiH bez vize osim Bosnjaka sad je idealan prilika da se Bosnjacima sve naturi i da sve prihvate ako zele u EU.VSE ODAVNO SRACUNATO I ISPLANIRANO.Ovaj ti dodje nekako kao Jasusi Akasi u Srebrenici.
Welcome to Bosnia and Hercegovina and Sarajevo! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
preko bh grbace cijedi se ruski gas, arapska nafta i afganistanski kokain, a sve pod plastom triju suprotstavljenih \'\'religija\'\' od nafte, plina i kokaina zavisi status fbih. rusija je sa amerikom rijesila status rs-a . ostaje da se uredno uneredi federacija. a vize vaze samo za onih 15-20% bh populacije kojima i ne trebaju.