Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je svrha ovih sankcija? Ako mu je sve van drzave blokirano zasto da napusti vlast. Naravno da mu je ovo jos vise motivacija da ostane na vlasti....
Ja podrzavam Gadafija uvijek je svoj bolji nego tudjin
SACE ON LOMA DA TRPI I SUTI, DOSTA JE UGUR BESJEDA IZVAZIO. SAKRIJ SE U SVOJ PACOVSKI PODRUM I CEKAJ DA TE STREFI GRANATA.
@mardar nismo cinisti, nego cionisti papak jedan ;D
Gaddafi legenda!
-Ej Gadafi bedevijo jedna udaras po svom narodu sto nisi okreno po Judama , dojuce si im prijatelj bio ,a sad ti cinisti sankcije uvedose.
Ovim vrlim forumasima, bilo bi bolje da se pozabave nasim MVP zasto ne obezbjede osiguranje za avion BH airlines, jer je trebao danas odletjeti u Tripoli, da preuzme 170 nasih gradjana, cekaju na aerodromu, jer im je bilo receno da avion dolazi u 15 sati,a nasa gospoda iz kriznog staba ne moze da nabavi garanciju. Peporuka, ako ima neko od ovih, sto se javljaju na forum od svojih najblizih koji cekaju na evakuaciju neka zovu Perkovica u kriznom stabu..
General Ahmed el-Gatrani, jedan od najvažnijih viši figura u vojsci u Bengaziju je rekao -\"On ima samo nekoliko jedinica u području on još uvijek kontrolira, a ostatak su s nama. Tripoli se održava talac\", rekao je, dodajući da Sirte, Gadafi rodnom gradu koji se nalazi otprilike između Benghaziju i Tripoliju, također je padala .
Protivnici libijskog lidera Moamera Gadafija odbili su napad pro-vladinih snaga kod grada M. ata i ispričao je danas jedan očevidac Rojtersu
Tirani-http://www.youtube.com/watch?v=I8mDqXuHbN4&feature=related
Dzenaza (27.02.) -video- http://www.facebook.com/video/video.php?v=202214259790997&oid=179449562095105&comments